Bölümler | Kategoriler | Konular | Kitaplar | İletişim


iNEK FiZYOLOJiSi VE BiOLOJiSi

Hepimizin sinifinda her zaman parmagi havada olan, her soruya cevap yetistiren, teneffüslerde bile ödev yapan ya da kitap okuyan, gözlüklü, gicik oldugumuz tipler daha dogrusu yaratiklar vardir. Nedense her derse çalismis olarak gelirler. Forma disina çikmaz, hocalarin gözüne girmeyi basarirlar. Üstelik dogru cevaplarinda etrafindakileri çatlatmak istercesine, ellerini birbirine çarparak igrenç bir ses çikarirlar!! Ayrica siniftakileri 1 alma serefini, 5 alarak iki paralik ederler! Her yazilidan 5 alirlar ve sinir sistemimizi bozarlar! Çatir çatir çatlariz kiskançligimizdan!

Bu kadari yetmiyormus gibi velilerimizin üzerinde de etkili olurlar! Her veli toplantisinda onlarin velileri “Kizim 5 almis! Çok çalisiyor zaten! Sizinki kaç almis?"”diye böbürlenerek hava atarken, bizim velilerimizin boynu bükük kalir!

Ama sürünenler yine biz oluruz! Onlar yüzünden tembel damgasi yeriz! Onlar yüzünden basimiza gelecek daha pek çok felaket var! Çok çalisip üniversite sinavinda basarili olacak ve tüm kontenjanlari dolduracaklar! Birakin meslek sahibi olmayi, onlarin yere attiklari sakizlarin üstüne oturup çiçek, mendil, sigara, çiklet gibi gereksiz esyalari satmak zorunda kalacagiz!

Yazililarda bile arkadaslarina yardim etmeyen bu zalimlerin zulmü varsa bizim de kopyamiz var! Yeni kopya teknikleri için tiklayin ..

Bu yaratiklarin çogalip üremelerini önlemek için hemen girisimde bulunmaliyiz! Bunun için sinifinizdaki inegin beslenmesine bir miktar fare zehiri koyarak ise baslayin!!

:o

.

:( ;( :-|

Arkadasim. O derslere çalisan insanlar yaratik deGil birer örnektir. Ben senin paragraf arasinda kullandiGin gözlüklü yaratik kelimesine katilmiyorum daha o kelimeyi kullanma. iyi Aksamlar.

calis seninde olur o kisilerle ugrasicagina iki satir fazla okusan 3 günlük okul hayatini sende iyi degerlendirsen bu yazilari yazma geregi duymazdin ilerde patronunun karsisinda da kopya ceke bilecekmisin bakalim o calisan kisi masa basinda rahat rahat calisip siskin cüzdanla dolasirken sen belkide nerelerde ne islerde srünüyor olacan simdiden bu zihniyetini degistir ve Hazreti Allaha sanada calisma ve anlama istegi vermesi icin bol dua et zararin neresinden dönersen kardir Bizler taktir etmesini ögrenmeliyiz böyle caliskan prensipli disiplinli insanlar olmasa idi hayatimizi kolaylastiran aletler,teknoloji,tip ve ilim bu kadar ileri olamazdi ve sen bu tuslar yerine neye basadin bilmem .bir daha yazdiklarini iyi düsün yaz benim gibi bir cok kisinin evladi senin bu mantik disi yazilarini okuyup yanlis yönlenebilirler güzel kardesim

SiZLERE OKUDUGUNUZ SEYi BiR DAHA VE DiKKATLiCE OKUMANiZi ONERiRiM.ANLAMADAN DiNLEMEDEN ATiP SiKMiSSiNiZ.BiRiNCiSi BU YAZiLANLARi TASViP ETSEYDiK YAZiYi MiZAH BOLUMUNE ATMAZDiK.HANGi BOLUMDE ONA BiR DiKKAT EDiN BAKALiM....iKiNCiSi BEN ZATEN BU ZANLARA HAYATiM BOYUNCA MARUZ KALDiM...NEDENiNi YAZDiGiM YAZi iLE ANLATAYiM... BEN TAM MANASiYLA BiR iNEKTiM..EVET MEZUN OLDUM...iYi BiR MESLEGiM VAR..HEM DEVLETE BAGLi HEM DE OZEL SEKTORE BAGLi iKi iSi BiRARADA YURUTUYORUM ....COK SUKUR CUZDANiM DA BAYAAAA SiSKiN....ANLAYACAGiNiZ HALA iNEKLiYORUM...SAGOLSUN HANCi KARDESiMDEN BASKASi NUKTEMiZi ANLAYAMAMiS.....ANLAYANA SiVRiSiNEK SAZ DEMiSLER.....

Arkadaslar. Ben Bu siteye yeni basladim. Biraz bilgi verebilir misiniz?

önemli olan okulu geçmektir nasil geçildiGi bence önemli deGil.. Bunu yaziyorsam yasadiGim ülkeyi ve mantiGini göz önünde bulunduruyorum..zafere giden her yol mubahtir kardesim sen doGrusun devam ett baskici politikaya aldirma :)))):-) :-)

Bu arada ne kadar çok inek varmis nerdeyse herkes kizmis yaaa :-)

ebrar kardesim onlar hakiki inek degil merak etme sen eger hakiki inek olsalardi ince nüktemizi anlarlardi.. :-) :-) :-) :-) :-)

ee çalisan kazanir!

anlayamadim yaa
ben inek deGilim galiba
çok mu salaGim ;(


Mizah Kösesi

MollaCami.Com