Bölümler | Kategoriler | Konular | Kitaplar | İletişim


***AGUSTOS & RECEP AYi HATMi ***

Agustos ve Recep ayi hatim taksimi



Agustos ayi hatimine basliyoruz. Asagidaki formda sistemli olarak kimlerin okuyup kimlerin okumadigi listelenmis durumdadir. Hatim grubuna katilmak icin buraya tiklayiniz

$HatimNo=6;
include_once('hatim/hatim.php');

?>

..
[iMG]http://img81.imageshack.us/img81/9814/kuranikerim8zw.gif[/iMG]

niteç namso
hayır okumadlm butaksimatı yeni gördüm

niteç namso
7.ci cüzokundu

bir teklifim var nacizane kabul buyurursanız.bir kaç ay evvelinden dağıtılıp tamamlanamamış hatimler var.birinci teklifim şu:

-ya eylülde yeni hatim açmayıp okunmamış diğer ay hatimlerinin okunmamış cüzlerini yeniden dağıtarak okuyalım ve bi iznillah bitirelim.daha fazla yarım kalmasınlar.
-ya da hatim grubuna yeni katılmak isteyen arkadaşlara yeni ay hatminden değil de bitirilmemiş ay hatimlerinden cüzler verelim. böylece bitirmeye çalışalım.
-ve eğer hatim grubunda cüz alıp da cüzünü iki kez süresi bir aya geçmesine rağmen okumamış olanlara yeni taksimatta cüz vermeyelim.karine olarak anlaşılıyor ki bu kişilerin hatim grubuyla bağlantıları çok aktif değil...

nacizane değerlendirilmek üzere görüşlerinize sunulur.

serhayat

Allah razi olsun sevgili kardesim,

Agustos ayi önceki hatimlerde hatim grubu ile ilgilenen arkadaslarimiz teker teker takip ettikleri icin ufak tefek eksikler sonucu bazi üyelerimizin okuyup okumadiklari belirtilmemis. O nedenle eksik gözüküyor. Mail ile onlara ulasmaya calistik.

eylül ayinda öncelikle daha önce okunmamis gözüken cüzleri tekrar dagitarak baslayabiliriz. Bu güzel teklifiniz icin tesekkür ederiz.

Allah razi olsun

ben bu siteye ve hatim grubuna yeni üye oldum.merak ettim hatim duaları nerde ve kimler tarafından yapılıyor


Hatim ve Dualar

MollaCami.Com