Bölümler | Kategoriler | Konular | Kitaplar | İletişim


Lütfen Dikkat

OKUDUKTAN SONRA MAILIN KIMDEN GELDIGINE BAKIN ISIN CIDDIYETINI DAHA NET ANLIYACAKSINIZ!!!!!!!!! LÜTFEN DİKKAT

Bir arkadasın is arkadaşlarından biri sinemaya gider, yerine oturur bir şeyin battığını fark eder. Kalkıp baktığında, batan şeyin, ucuna bir not iliştirilmiş bir iğne olduğunu görür.
Notta: Gerçek dünyaya hoş geldin, artik AIDS' lısın yazildir. Doktorlar iğneyi test eder ve AIDS virüsü taşıdığı ortaya çıkar.
SINEMAYA GIDERKEN DIKKATLI OLUN !!!GITMENIZ GEREKIYORSA LUTFEN, AMA LUTFEN KONTROL EDIN

En güvenli yollardan biri, henüz ışıklar yanıyorken oturacağınız yeri iyice kontrol etmek!!! Çoğumuz kendimizi koltuğa bırakırız sadece... Polis departmanı’nın tüm çalışanlarına e-mail aracılığıyla ulaştırılmıştır: Jetonlu telefonlar: Madde bağımlıları artik kullanılmış Ginelerini jetonlu telefonların jeton iade holüne yerleştiriyorlar. Jetonu geri almak ya da
unutulmuş jeton var mı diye bakmak isteyen insanlar ellerini buraya atınca da iğne batıyor. Ve hepatit, AIDS ve benzer hastalıklar bulaşıyor.
Ayrıca lokanta ve restoranlarda açıkta bulunan kürdanları kesinlikle kullanmayınız. AIDS hastalarınca bu kürdanlar kullanılıp tekrar yerine konularak hastalık bulaştırılmaktadır. Bu mesaj herkesi bu tehlikeden haberdar etmek için gönderilmiştir.

DIKKAT EDIN! Lütfen aileniz ve ulaşabildiğiniz herkese ulaştırın!!!!!!!!!!!!

Turan Açikmese
Adalet Bakanlığı
Bilgi İslem Dairesi Başkanlığı
Tetkik Hakimi

Kardeşlerim okuduktan sonra postala kısmını işaretleyip tanıdıklarınıza gönderirseniz sitenin reklamınıda yapmış olursunuz.:)

İNSANI TÜKETEN YOLLAR DEĞİL; ERİŞEMEĞİ MUTLULUKLARDIR:( sevgi ve muhabbetle güvercin

,gözlerime inanamıyorum yaaa...insanlar bu noktaya imansızlık sonucu getirildi...tek kurtuluş, hak yol islamda...


Aşkta tıpkı ELİF gibidir, isminde gizlidir. Ama okunmaz, o olmadan da besmele sese gelmez, o herşeyin içindedir; hiç birşeyde görülmez


Kültür ve Toplum

MollaCami.Com