Bölümler | Kategoriler | Konular | Kitaplar | İletişim


Meslek Seçimi

İnsanlar mesleğini seçeriken malesef sadece işin getirisini düşünüp,asıl yeteneğini
bırakıp bilgisi dışında kalan alanlarda yer alıyor.Bu da işin kalitesini düşürüyor.Şunu düşünmeden yapamıyorum.Acaba bu aç gözlülükmü?Benim açımdan bakınca böyle
görülüyor.Belkide ben yanılıyorum;Ama yinede şu kesin ki insanlarımızın başarı oranı düştü.Artık her iş gelir kapısı her konu kazanç meselesi. Ben elektronik teknikeriyim .Ben şu an sevdiğim işle geliri azolsada uğraşmaya devam ediyorum.Ve işmiden zevk alıyoarum.Bu insanda oluşan stresi ortadan kaldırıyor.İnanın yaşımın görüntüsüne sahip değilim.
Siz arkadaşlar mutlaka sevdiğiniz işle meşkul olun bu sizin için daha iyi olacaktır.

niteç namso
yaptığın işi yazmamıssın ister istemez merak ediliyor işte.

Meslek seciminde sanirsam parayi öncelik yapiyorlar.

Insanlar en cok ne para getiriyorsa ona ragbet ediyorlar. Halbuki, para rahat bir hayat icindir, rahat bir hayat ise mutluluk ve huzura vesile olsun diyedir. Insan sevdigi bir isle mesgul olursa mutlu olabilir. Eger bir insan sevmedigi isle calisiyor ve parayi hedefliyorsa para mutluluk getirmiyecek demektir.

Allah insanlara cestili yetenekler vermistir. Para icin yapilan bu secimler sonrasi ortaya televole kültürü cikmakta. Dogruluktan uzaklasilmakta herkes birbirinin kuyusunu kazma derdini düsmekte böylece..

Rabbim bilincli kullari arasinda bizleri de katar insaallah

günümüzde insanlar para kazanmak için saglıkları riske atma pahasına o hırsla calsıyorlar.daha sonra kazandıkları paraları saglıklarını kazanmaya harcıyorlar :)))
dua ile..

günümüzde insanlar para kazanmak için saglıkları riske atma pahasına o hırsla calsıyorlar.daha sonra kazandıkları paraları saglıklarını kazanmaya harcıyorlar :)))
dua ile..


Serbest Kürsü

MollaCami.Com