Bölümler | Kategoriler | Konular | Kitaplar | İletişim


Psikolojik Çöl Testi :))

Çöldesiniz ve yanınızda aşağıdaki hayvanlar var:
Aslan, İnek, At, Koyun ve Maymun


Çölden kurtulabilmek için hayvanlardan birini bırakmanız gerekiyor.Hangisini bırakırsınız? (İstediğiniz mantığı kullanabilirsiniz ama hangi hayvanı ne zaman bıraktığınızı bir yere not edin) Geriye 4 hayvan kaldı.

Çöl ateş gibi yakıyor! Kilometrelerce uzanıyor. Her yerde kum var. Bir başka hayvanı daha bırakmanız gerekiyor. Hangisini bırakırsınız?

Geriye 3 hayvan kaldı. Yürüdünüz, yürüdünüz, yürüdünüz. Sıcak, sıcak, sıcak. Felaket! Aradığınız vaha kurumuş! Bir hayvan daha bırakmaktan başka çareniz yok.

Geride 2 hayvan kaldı. Uzun sıcak bir yürüyüşten sonra ilerde çölün bittiğini görebiliyorsunuz. Fakat ne yazık ki çölden sadece bir hayvan ile çıkabilirsiniz. Hangisini bırakıp hangisini yanınıza alacaksınız?


==YORUMUUU==


Bu cevaplar Japon kaynaklarından alınmıştır.

Çöl zorlukları simgeler.
Hayvanlar ise. . .

Aslan = Gurur

Maymun = Çocuklarınız

Koyun = Arkadaşlar

İnek = Temel ihtiyaçlar

At = Hırslarınız.

Kısaca, yaşamda zorluklarla karşılaştıkça bunlardan birini feda ederiz. Son hayvan, diğer her şeyi kaybetme pahasına tutunduğunuz varlığı simgeler.

sonuç benim en son bıraktığım hayvan At'tır. biz türkler için en önemli üç maddeden biridir (At,Avrat,Silah) demişlerdir atalarımız.bence vazgeçmek değil diğer vazgeçtiğiniz dediğine ulaşabilmek mücadelesidir.

İyide mantık yürütecek olursam ineğin sütü çöl boyunca bana lazım o yüzden en sonunda yanımda bulundurduğm hayvan inek olur. :) İlk önce aslanı bırakırım. Bir işe yaramaz nede olsa:) Sonra maymunu bıraktım:( (meğer oda çocuklarmış) Daha sonra Atı bıraktım. En sonunda da koyunu... Rose canım kardeşim bennim hoşuma gitmedi bu sonuçlar yaa:(
:=)))

Allah razı olsun kardeşim.


İNSANI TÜKETEN YOLLAR DEĞİL; ERİŞEMEĞİ MUTLULUKLARDIR

Kaç hakiki Müslüman gördümse hep makberdedir
Müslümanlık bilmem amma galiba göklerdedir (M.A.E)
__________________________________________________
yani yorum çok farklı olmuş .en son atı bıraktım ama işime yarıyacağı için yoksa farklı değilyani sonuçta maymun işe yaramıyor

Bende de At kaldı, önce maymunu yolladım bi işe yaramıyodu sonra aslanı aç kalınca önce benden başlar, daha sonra koyun yiyecek ihtiyacımı inekten daha az karşılıyo diye, son olarak
çölden çıkacağım için At'a biner giderim geriye kalan yolu diye ineği bıraktım...
Kısaca Japonlar bu işi bilmiyo :)


Mizah Kösesi

MollaCami.Com