Bölümler | Kategoriler | Konular | Kitaplar | İletişim


Vatanimiza Karsi Görevlerimiz

Selamün Aleyküm can Ülküdaslarim Her insanin sorumlu oldugu görevleri ve sorumlulugu vardir.Türk Milliyetcileri olarak Vatanimiza karsi görevlerimizden bahsetmek istiyorum.
Milletimiz,Insanlik Tarihinin en eski ve serefli bir Milletidir.
Tarihimiz;Ilmin Adaletin,hayrin-faziletin erisilmez örneklerini veren sanli ecdadimiuzin kahramanliklari ile doludur.Bu emsalsiz kahramanliklarin yegane kaynagi ise Süphe yokki sahip olunan imandir.Imansiz kalbde Vatan ve Millet sevgisi barinamaz.
Vatan ve Millet sevgisi birbirinden ve bunlarin ikiside din duygusundan ka'tiyen ayrilamaz...
Vatansiz Millet:Mutlak dagilir.
Milletsiz Vatan:Er Gec cöker.
Dinsiz bir Millet:Muhakkak ezilir,onun icindir ki bizim Tarihimiz;bastan basa,yikilmamak ve dagilmamak azminin,ezilmemek ve ölmemek gayretinin altin sayfalariyla doludur.
Toprak;Eger ugrunda ölen varsa Vatandir.
Ugrunda ölünmeyen topragin akibetielbet istiladir,parcalanmaktir.Üstünde yasadigimiz ve ölünce kucagina siginacagimiz su mübarek Vatan;fani hayatlarini hice sayarak sehid olanlarin ve böylece ebedi dirilige kavusanlarin yani ecdadimizin,bize biraktiklari en mukaddes emanetidir.
Bu yüce emaneti,bu aziz memleketi,bütün varlik ve hatiralariyla sevmemiz,onun bütünlügünü,servetlerini,ic ve dis her türlü tehlike ve afetlerden korunmamiz ve bu husuta daima uyanik bulunmamiz;onu cocuklarimiza tam mamur olarak birakmamiz ise bizler icin hem dini ve hem milli vecibedir.Zira:
VATAN SEVGISI IMANDANDIR.

çok güzel yazmışsınız hatta süper yazmışsınız ama yeterli değil ama hakkatten güzel yazılmış.

çok tşk harika olmuş


Serbest Kürsü

MollaCami.Com