Bölümler | Kategoriler | Konular | Kitaplar | İletişim


Hiristiyanlik Dünya icin nasil bir tehlike arz ediyor?

Degerli Arkadaslar,

Müslümanlara karsi adi konulmamis bir ücüncü dünya savasinin icinde oldugumuzu zannediyorum herkesde bir sekilde hissetmektedir. Clinton zamaninda "Yeni bir dünya düzeni" kurulacaginin sinyalleri verilmisti. Bush ise "Hacli Seferleri" icin start verdi.

Avrupa ülkelerinde güya teröre karsi tedbir adi altinda Müslümanlari asagilayici ve kisitlayici tedbirler alinirken misyonerlik faaliyetleri görülmemis bir hizla hareket etmektedir.

Vatikan Islam ülkelerindeki gizli kardinalleriyle güya müslümanlari hristiyanligi kabul etmeye hazirlamaktadir.

Protestan ve Katolik kiliselerinin Avrupada Müslümanlarla egittikleri Diyalokcularin cogu su anda basta Türkiye olmak üzere Islam ülkelerinde yogun bir sekilde faaliyetlerine baslamislardir.

Diger taraftan kuzey koreli misyonerler vasitasiyla Afganistanda, Pakistanda, Irakta ve daha degisik bölgelerde Bati askerlerinin korumasi altinda yogun bir misyonerlik faaliyet sürmektedir.

Bir takim provokativ yazi, filim ve karikatürlerle Müslümanlari asiri harekete itmektedirler. Islamiyetle ilgili her türlü haber terör ve siddetle özlestirerek verilmektedir. Diger taraftan özellikle cocuklarimiza ve genclerimize hiristiyanligin ve papaligin sevecen ve insani taraflarini empoze etmektedirler. Böylece Müslüman evladina bir taraftan islamiyetten nefret ettirilecek, diger taraftan hiristiyanlik sevdirilecek.

Hiristiyanligin yayginlasmasi ikibin yillik tarihinde ne yazikki neredeyse hep kanla ve vahsetle gecmistir. Oyun hep ayni oyun olmustur. Önce kötü polis rolünde eli silahli haclilar arkasindan iyi polis rolünde eli kitapli haclilar gelmistir. Bugün yine ayni oyun oynanmaktamidir?

Bugün oynan oyunun bütün sinsiligini, stratejisini, figuranlarini tarih gösterecektir. O zaman belki bugün müslüman bildigimiz nicelerinin birer Lawrence oldugunu görecegiz. Bugün izlenen ortadogu ve kürt politikalarini daha iyi anlayacagiz.

Hep denirki Yahudiler Amerikayi yönetiyor. Fakat nedense hristiyanlarin yahudileri ve israili cok iyi bir sekilde yönlendirdigi tezini kimse savunmuyor. Tarih boyunca hristiyanlar yahudilerin hakkindan hep gelmislerdir ama Müslümanlarla bas edememislerdir. Simdi yahudilerin eliyle Müslümanlar böldürülmektedir. Hesap, nasilolsa yahudilerin hakkindan istedigimiz zaman geliriz hesabidir.

Simdi sizden ricam nitelikli bilgi ve belgelerle tarih boyunca ve bugün itibariyle Hiristiyanligin Dünya icin, dünya barisi icin nasil bir tehlike arz ettigi konusunda katiliminizdir.

Not: Sakin yanlis anlasilmasin. Teolojik bir tartisma ortami acmak istemiyorum. Samimi hiristiyanlarla da hic bir problemim yok. Benim irdeledigim, dünya barisini zedeleyen, Müslümanlari tehdit eden, fanatik, siyal, radikal ve köktendinci hiristiyanlik anlayisi.

Katilimlariniza tesekkür eder
Saygilar sunarim

Hristiyanlık,güya dünya hakimiyyetini sağlamaya çalışan Yahudi Milleti hahamlarının kullandığı bir silahtır.

Bakınız!O silahı; tarihi süreçte nasıl kullandı ve simdi nasıl bir planı uygulayarak kullanıyor:

Hristiyanların ilk olarak nasıl bozulduklarını beyan eden Tefsir-i Kurtubi’de zikr edilen Maide suresinin 14. ayetindeki فَأَغْرَيْنَا بَيْنَهُمُ الْعَدَاوَة وَالْبَغْضَاء إِلَى يَوْمِ الْقِيَامَةِ (yani: biz o hristiyanların arasına kıyamete kadar adavet ve buğz attık) ayetinin manasını gösteren şu kıssayı aynen aktarıyoruz.
“Denildi ki: Hz. İsa’nın göğe çekilmesinden seksen sene sonraya kadar hristiyanlar İslam dini üzerine idiler. Kıbleye (Kudüs) doğru namaz kılıyorlar, Ramazan orucunu tutuyarlardı. Bu, onlarla yahudiler arasındaki harbe kadar devam etti. Yahudilerin bir kumandanı vardı, çok cesur idi. Ona “BOLİS (Pavlos)” deniliyordu. İsa’nın ashabından çok kişi öldürdü. Bolis yahudilere dedi ki:

“Eğer İsa hak ise, peygamber ise onunla beraber olanlar da haktır. Biz ise onları vurduk, öldürdük. Bizim yerimiz Cehennem’dir. Biz zarar ederiz. Onlar Cennet’e, biz ise Cehennem’e gireceğiz. Onlara (İsevilere) hile yapıp saptıracağım ve onları da Cehennem’e sokacağım.”
Bolis’in “İkab” adında bir atı vardı. Bolis hristiyanların yanına gitti, pişmanlığını dile getirdi, başına toprak saçtı, hristiyanlara dedi ki:

“Ben Bolis’im (Pavlos). Sizin düşmanınızım. Gökten bana bir ses geldi. Bana, -Senin tevben kabul olunmaz. Ancak hristiyan olursan kabul olunur- dedi.”
Bunun üzerine hristiyanlar onu (Bolis’i) kilisenin bir odasına koydular. Bir sene gece-gündüz orada kaldı ve hiç dışarı çıkmadı. İncil’i iyice öğrendi. Bir sene sonra kiliseden çıktı. Hristiyanlara dedi ki:“Bana gökten ses geldi, Allah bana tevben kabul oldu dedi.” Hristiyanlar onu tasdik etti ve onu sevdiler. (Bolis onların reisi oldu) Sonra Beyt-ul Makdis’e geçti. “NASTURA” denilen birini onlara halife yaptı. Nastura’ya sır verdi (bir şey öğretti), dedi ki “İsa ilahdır (Meryem oğlu İsa ilahdır).” Sonra Rumlara döndü, onlara “İsa’nın bir ilahlık, bir de insaniyet yönü vardır” diye bildirdi. Sonra “YAKUB” denilen bir adama sır verdi (öğretti) ki “İsa insan değildir ki insan olsun, cisim değildir ki cisim olsun. O Allah’ın oğludur.” dedi. Başka bir adam çağırdı, onun ismi de “MELİK” idi. Ona da “Allah ölmez ki İsa da ölsün” dedi. Bu üç adamı ayrı ayrı çağırıp görüştü ve bu sırları verdi. Onlara ayrı ayrı, “Siz benim sırdaşımsınız. Ben İsa ile görüştüm. Benden razı oldu” dedi. Sonra yine onlara ayrı ayrı “kendimi yarın keseceğim, kurban edeceğim” dedi. Sonra mezbeheye (kurban kesimi yapılan yer) girdi ve kendini kesti. Bolis’in kendini kesmesinin üçüncü gününde bu üç kişi halkı kendi fikirlerine çağırdı. Onlara (bu üç kişiye) ayrı ayrı taifeler tabi oldu. Bu taifeler bu güne kadar birbirlerini öldürdüler, ihtilaf ettiler. Bu şekilde hristiyanlar üç fırkaya ayrıldılar. Onların şirke girmesine bu BOLİS denen adam sebeb oldu. –Allahu A’lem-”
(Tefsir-i Kurtubi- Nisa suresi- ayet 171)

Yahudi Milleti,Pavlus’un İsevi dinini tahrif etmesiyle kalmadılar.İsevi dininde tahrifat asırlarca devam etti.Mesela,Bizans İmparatoru Konstantin,Htistiyanlık dininde şu tahrifatı yaptı:

1)Kıblenin tahvili:Önceleri Beyt-i Makdis’e yönelerek namaz kılarlarken,tahrifattan sonra doğuya yöneldiler.
2)Klise duvarlarına resimler yapılması
3)Domuz etinin helal kılınması.
4)Kiliselere heykellerin konulması
5)Hıtan’ın(erkek çocukların sünnet edilmesi) kaldırılması
6)Orucun bahar mevsimine kaydırılması ve elli güne çıkarılması
7)Ruhbanlığın ihdası vb.(El-Bidaye ve’n-Nihaye,c2,s.94-138-139)

Yahudi Milletinin tahribatının en dehşetlisi; Evangelist namı altında bir taifeyi yetiştirmeleri ve Hıristiyan âleminin belki bütün dünyanın başına musallat etmeleridir.

Evangelizm hakkında,eski Bakanlarımızdan Namık Kemal Zeybek’ten aktaracağımız şu bilgi hayli dikkat çekicidir.

‘’Evangelizm’’ sözlük karşılığı yönünden,’’Kutsal Kitab’a yönelmek’’ manasını taşır.Bu tabir ilk kez Protestan Reformu sırasında Luther ve onun bağlıları için kullanılmıştır.Ancak,bugün için Evangelizm, Amerika’daki Hristiyan toplumunun tutucu kanadını ifade etmektedir.20.Yüzyıl başında ABD’de Protestanlar arasında liberaller ve tutucular ayrımı baş göstermiş,tutucular kendilerine önce ‘’ fundamentalist’(kökten dinci) adını vermiş,sonraları da Evangelistler olarak tanımlanmaya başlamışlardır.
Bugün ABD’de 30 milyonun üzerinde Evangelist Protestan vardır ve bunlar,Eski Ahit’in ‘’Yahudilerin Tanrı’nın seçilmiş halkı olduğu,Kutsal Topraklar’ın Yahudilerin malı olduğu,Yahudilerin Mesih’in gelişi ile birlikte bir dünya egemenliğine ulaşacakları’’ gibi hüküm ve kehanetlerini tamamen kabul ederler.Bu sebeple de,bu konuda kendilerine düşen en büyük misyonun,Yahudilerin egemenliğine destek vermek olduğunu düşünürler.

İşte Evangelistler ile Yahudilerin işbirliği neticesinde dünya bu sona doğru götürülmek isteniyor.Tevrat’ın şifresine göre,bu yüzyıl 3.Dünya Savaşının yaşanacağı devirdir.

Evangelistlerin inancına göre,Nil ile Fırat arasındaki yerler ‘’Arz’ı Mev’ud’’ yani Yahudilere vaad edilen topraklardır.Bu bölgede Büyük Yahudi Devleti kurulacak ve ancak ondan sonra İsa yere inecek,bu devletin başına geçecek,Deccali yenecek ve bin yıllık hakimiyet başlayacak.Evangelistler böyle bir kehanete inanıyorlar ve bu kehanetin gerçekleşmesine yardımcı olmak istiyorlar.En mühimi,bugün ABD’yi yöneten ‘’globalist çete’’’nin gizli dini Evangelizmdir.V de Bush,bu dinin samimi bir müminidir.

Evangelizm için kestirmeden söylenecek bir söz vardır:’’Evangelistler Hristiyan siyonistlerdir’’

Dahası,Evangelistlerin Siyonistliği,Yahudi Siyonistlerinden daha kesin,daha keskin,daha cesur ve daha militanca… Çünkü onlar,Yahudilerin Tanrı’nın seçkinleri olduğuna inanıyorlar.Yahudi doğmadıklarına üzülüyorlar ve Yahudiliğin hakimiyeti için çalışıyorlar.(Namık Kemal Zeybek,Ay Gazete,3.10.2003)

Hristiyan alemini maddeten ve manen çökerten bu dehşetli zındıka komitesinin İslamiyet aleyhindeki faaliyetleri herkesin malumudur…

Hasılı kelam;Yahudilerin umum insanlık için, hususan İslam Alemi için arzettiği tehlike,daha büyüktür.
Boşuna uğraşıyorla çünkü:Andolsun Zikirden sonra Zebur'da da :''Yeryüzüne salih kullarım varis olacaktır'' diye yazmıştık.(Enbiya,105) hakikatı aşikardır.
_______________________________________________________________________
Andolsun Zikirden sonra Zebur'da da :''Yeryüzüne salih kullarım varis olacaktır'' diye yazmıştık.(Enbiya,105)


Hristiyanlık

MollaCami.Com