Cikan google reklamlarinda istenmeyen reklamlari haber verirseniz engelleyebiliriz.
ADRES BiLMEYENLERE DUYURULUR...
tebesüm tarafından Cum, 2005-11-25 20:25 tarihinde gönderildi.
ADRES BiLMEYENLERE DUYURULUR...
Yola çikinca insan, gideceGi bir yer olmalidir.Ya cebine sikistirdiGi küçük bir kaGit parçasina yazilmis bir adres, yada beyinin çizip ayaklarin uyguladiGi bir pl
- Yorum göndermek için giriş yapın
- 636 okuma
Kim neler yaziyor?
Adıdagüzel · asya??? · Ecyad · firttix · Gök Sultan · Güvercin24 · Ebu Ömer · Tebesüm · _313_ · Bezirgan · rose5584 · romuslu_6 · NAZLİ34 · başak · yolcu · zumer · mervecik · Hazen · farukaktaş · seyyah99 · osmancetin53 · berrin_33 · learner · miyasel · ESLAH · hazan_im · gözyaşı · tefrih · ayasofya camii · vahiy · jade · Mezopotamyali · hdanisman · Pür Nûr · sevgim · HACI ALI · Halis Ece · Hasan Dursun · Hicret · Mihman · piri reis · Râbia · müteallim · Tüm Yazilar · Kütüphane Yazıları
Anket
Son yorumlar
- Abi...
12 saat 52 dakika önce - Re: Mehmet Yetkin - Kaside-i Bürde
13 saat 58 dakika önce - Re: Küçük Ahmet - Gafletten Uyan
23 saat 37 dakika önce - Re: Küçük Ahmet - Gafletten Uyan
23 saat 38 dakika önce - Re: "Alçak gönüllü ol ki,seni yükselteyim..."
23 saat 42 dakika önce - atais adam
1 gün 16 dakika önce - emir
1 gün 1 saat önce - Re: Sitemizden indirdiginiz dosya linkinde hata olursa
2 gün 16 saat önce - Re: Ama Kardeşler - Gelin Ey Kardeşler
3 gün 15 saat önce - çok hoş vallah adama akıl ayıya hazmetme gücü versin...:)
3 gün 20 saat önce

sonuna kadar okudum
sonuna kadar okudum ve genel anlamda beGendim...ama son paragrafta yanlis adres tarif etmissin....bizim yolumuz ALLAH YOLU bizim yolumuz HZ.MUHAMMED in yolu...bizler baris için deGil, islamiyet için savasmak yani cihad etmek durumundayiz...bizler adresi bulabildikse veya cebimizde doGru adresin yazili olduGu bir kaGit varsa ne mutlu...yolunuzu kaybetmemeniz dileGiyle Allaha emanet olun.....
Allah razi olsun hdanisman kardesim
selaminaleyküm
elllerine saGlik
Eline gönlüne saGlik.
hdanisman kardesim allah razi olsun en doGru adresi belirtmissin
riza
Allah sizden rari olsun
teskekürler
islam
onlar istesede istemesede allah dinini hakim kilacaktir ugrasimiz budur bunu bilir bunun için caba sarf ederiz ...sen daha cok beklersin8-|
hedef
hedefsiz insan nisansiz atilan kursuna benzer hedefi 12 den vuramaz
slm
Çok tesekkür ederim bu faydali bilgiler için.