Bölümler | Kategoriler | Konular | Kitaplar | İletişim


FERYADIMIZI duyun Lütfen Alışmayalım Alıştımayalım

**********************************

Alıştık galiba, oysa bizimle yüzyılın ezikliği, üzerimize sinmiş gelenek değişmişti. Geceler aydınlanmış, gündüzler bereketlenmişti. Hiç olmadığı kadar sıkı birleşmişti ellerimiz meydanlarda. Farklı yüreklerden aynı dua yükselmişti semaya. Hani asla ALIŞMAYACAKTIK?!! Hani unutmayacaktık o günleri? Ne oldu da her gün başımızı açmak, örtümüzü çıkarmak sıradan geldi bize. Yılgınlığı kabul etmiyorduk hani? Acımız içimizde hep var olmayacak mıydı? Yoruldukta mı kabuğumuza çekildik? Günlerimiz çok mu yoğun geçer oldu? Ya da zaman mı bulamıyoruz artık?

Ne oldu bize de böyle bir sorun olduğunu bile unuttuk. Biz ümmet'in umudu değil miydik? Biz fafihler yetiştirmeyecek miydik?

Dolmuyor artık gözlerimiz; fakülte kapısında kendisiyle, inancıyla her sabah savaşan kızı gördüğümüzde.

Ya babalar siz! Gözünüzden bile sakındığınız yavrunuzun başındaki kirli elleri görmezden mi geliyorsunuz? Ya siz gençler, bacılarınız için, ümmet için savaşmaktan vaz mı geçtiniz? Ya da vaz mı geçirdiler sizi? "Sorun onların" diyerek çekildiniz mi meydanlardan? Hani yalnız değildik biz? Hani nefesinizi hissedecektik hep yanı başımızda?

CELLATLARIN ELİNDE ÖKSÜZ KALDIK!!! (ALLAHIM SEN BİZİ ÖKSÜZ BIRAKMA!)

Ne zaman dirileceğiz? Ümmeti Muhammed, tek yumruk olmayı ne zaman becerecek? Biz bölündükçe bizden daha kolay faydalanıyorlar, ne zaman göreceğiz.

Ne zaman silkinip, dirilip sokaklara yeniden düşeceğiz. Bu sorunun hala devam ettiğini bize kim hatırlatacak? Üzerimizdeki sahte muskalar ne zaman düşecek? Ne zaman İSLAMa tutulup yeniden doğrulacağız?

Biz ALIŞTIK galiba; ama alışmak daha çok kanatıyor yüreklerimizi. Bir tek başımıza kalkamıyoruz düştüğümüz; DÜŞÜRDÜKLERİ yerden. Elinizi uzatın bize. Ne olur eğilmiş başlarımızı kaldırın yeniden. Sahip çıkın yeniden bizlere...

Ümmet, bilmeli ki her şeyimizin sahibi başaramadığımız için değil, gayret sarf etmediğimiz için bizi hesaba çekecektir. Şahit olalım birbirimize o büyük günde. Biz gayret ettik YA RABB diyelim!!!

Sümeyye KANTAR


***************************************

Allah razı olsun kardeşim. Ellerine sağlık. Kardeşim içindeki acıyı çok güzel bir şekilde anlatmışsın.

Bazı kimselerin TEFERRUAD gördüğü başörtüsünü baştan çıkarmak bir kısım başörtülü kardeşelimiz için sıradanlaşmaya başladı. Bizlerin içi kanıyor her gün her sabah. Ama bazı kardeşlerimiz o kadar çok alışmış ve o kadar çok rahatlar ki onlardaki bu sıradanlığı görünce daha bir parçalanıyor yüreklerimiz. Neler çektiklerimizi Allahım biliyor. Şimdi bunları okurken bir çoğunuz "O zaman okulu bırak ne diye okuyorsun!" gibisinden cümleler kuracak. Biliyorum haklısınız. Ama hepimizin kendimize göre bazı sebepleri var bırakamamanın. Rızık endişesi mi? Haşa asla böyle bir endişe içine giremeyiz. Rızkı veren Allah (C.C.)tır. Günümüz şartları mı? Bu kocaman bir bahane... Peki ne? ...........İşte bazı sebepler........... Kardeşlerim bizlere çok dua edin....

selametle
GÜVERCİN



İNSANI TÜKETEN YOLLAR DEĞİL; ERİŞEMEĞİ MUTLULUKLARDIR:( sevgi ve muhabbetle güvercin

kardesim, "iste bazi sebepler," nedir bu,özürdiliyorum,ben bunu anlamadim biri bana anlatsin,lütfen....

Allah(c.c)selami üzerimize olsun.

Bu dünyanin cefasindan sefasina sira gelmez,
gafil olma ilme calis gecen günler geri gelmez.
S.H.T. k.s.

Aladın rumuzlu kardeşim haklısın! İşlenen bir günahın asla bir bahanesi olmaz...

tamam cenab-ı hakka sorduğunda gayret ettik yarabbi öyl gayret ettik ki senin emirlerini bile çiğnedik...
öyleki bir an bile senin bizlere vermiş olduğun değeri göremedik duyamadık bilemedik yarabbi bize anlatanlara çok konuşuyorsun dedik, bizde biliyoruz bunları dedik, senin veridiğin 2 kulak 2 göz buna şahittir yarrabbi buna ümemtinde şahttir yarrabbi..
he dünyada ikin mollacami.com diye bir internette bir yayın vardı orada
adıgüzel kardeşimiz bize defalarca yazdı..

biz sadece o yazıyı okuduk..

bazem yarısına kadar okuduk...

bazende okuma gereği bile duymadık neden mi_?

çünki herkes bize aynı şeyleri söylüyordu ALLAHIN EMRİ VAR

biz bunu duymak istemiyorduk

(evet aferin çok güzel yapıyorsunuz ..
(dinimiz adına cihat ediyorsunuz..
(sizler ekmek parsı için çalışıyorsunuz sizlerin amıcı kutsal bir amaç..

gibi sözler duymak istiyor söyleyenler vardı yokdeğildi

fakat onlarında söyledikleri k.kerim ile ters düşüyordu
örneğin
madem ekmek parası kutsal madem cenab-ı hak lokmamıza kefil o halde neden allahın emirlerini çiğniyoruz
madem cihat ediyoruz emre itta etmeden cihat edenler o yolda iken öldüğünde şeşit olurlarmı_?

EVET YARABBİ TÜM ÜMMETİ MUHAMMED ŞAHİTTİR YARABBİ 2 GÖZÜMÜZ 2 KULAĞIMIZDA ŞAHİTTİR YARABBİNE (ne yazıkki ) ŞEYTANDA ŞAHİTTİR YARABBİ BİZLER ÜMMETİNNİN VE SENİN TÜM UYARILARINA RAMEN MAHREMİMİZİ AÇTIK YARRABBİ

--mi diyeceksiniz .._?

cebab-ı hak bana sorarsa benmi ne vap vereceğim inş. onuda başka bir yazıda yazarız
şuan almış olduğum çok güzel bir haber var sitede yazılanlardan etkilenerek IKLIME kardeşimizin allahın MAHREMİNİZİ ÖRTÜN uyarısına cevaben örtmek istiyorum diyen bir kardeşimizin mailiniokudum bu gece itibari ile, bu emre itatden, hesap sorulanlardan olmaz inş.

ADIGÜZEL

İklime kardeşim tebrik ederim. Hayırlı ve daim olur inşallah. İnşallah bir çoğumuzun yaptığı gibi eksik değilde tam bir şekilde hakkını vererek örtersin. İnşallah bizlerde hakkını verebilenlerden oluruz?

3/2 si kaçak yapı olan güzel istanbulda güçleri k.kursuna yetiyor.Orada bir cemevi olsaydı yıkamazlardı.Yıkımına vesile olanlar bunun hesabını veremezler .Merhum Ömer nasuhi bilmen kendisini bir kuruluşun başına geçirmek için gelenlere şu ana kadar yıkamadıkları dini benim elimdemi yıkacaklar diye içerlenmiş.


Serbest Kürsü

MollaCami.Com