Bölümler | Kategoriler | Konular | Kitaplar | İletişim


grip olmamak için

bonyadan sonra ayaklarinizi soGuk su ile yikayin valla ben yaptim yaradi :)

:)

deneyelimm

doGrudur arkadaslar her banyodan sonra bende arkadasimizin söylediGine riayet etmeye çalisiyorum arkadasimiza tesekkür ediyorum

Bir bakalim oluryor mu?

saGolun deneyelim

Pekbi alaka kuramadim ama.....

Bideneyelim bakalim:o

Ben Peygamber efendimizin (s.a.v.) " Kümki gusül abdesti aldiktan sonra, en son ayaklarini soguk su ile yikarsa ebeda bas agrisi görmez " seklinde bir Hadis-i seriflerini biliyorum ama grip konusunda ilk defa duydum..

Bende ayaklari soguk suyla yikamanin , kan dolasimina cok faydali oldugunu biliyorum.

Arada bir deneyin...., önce sicak veya ilik suyla yikayin ve daha sonra soguk suyla tekrarlayin. Arada olusan isi düsüsünü dengeleyebilmek icin vucudun kan dolasimi daha hizli calismaya basliyor.

Soguk suyla yikanmanin Gribe bir faydasi varmi bilmem ama..., Gripal enfeksiyonlardan korunmanin bire bir ilaci, günde bir bardak taze sikilmis portakal suyu icilmesidir. Vitamin C ihtiyacini 100% karsiliyor !

Olabilmesi yüksek ihtimal Çünli doGuda çocuklari banyo yaptirtiktan sonra çikarken bir iki tas soGuk su döküp soGuktan koruyorlarmis

Seyyah kardesim bu yazdiklarinizi bende duydum.Hatta kan dolasimini hizlandirdiGi için felç riskini azalttiGini isitmistik.

bunaldiGim zamanlar arada bir basimi soGuk su ile yikardim ama ayaklari soGuk suyla yikandiGinda gribal enfeksiyona iyi geldiGini ilk defa duydum. DeneyeceGim.Bu bilgileri paylastiGin için tesekkür ederim .


Diger Konular

MollaCami.Com