Bölümler | Kategoriler | Konular | Kitaplar | İletişim


Hitler ve Stalin

Hitler ve Stalin

Hitler ve Stalin bir barda oturmaktadırlar. Bir adam içeri girer ve barmene bunlar Hitler ve Stalin değil mi diye sorar. Barmen "Evet, onlar" der.

Sonra adam onlara dogru yürür ve sorar:
"Selam, ne yapıyorsunuz?"
Hitler cevaplar:
"3. Dünya savaşını planlıyoruz."
Adam sorar. "Gerçekten mi? Neler olacak?"

Hitler: "Bu sefer 14 milyon yahudiyi ve bir bisiklet tamircisini öldüreceğiz" der.

Adam sorar: "Bir bisiklet tamircisi mi???!"

Hitler Stalin'e döner ve der ki:

"Gördün mü, sana kimsenin 14 milyon yahudiyi takmayacağını söylemiştim!"

bakın eğer hitler ölmeseydi. galiba dünyada yahudi diye bişey kalmıyacaktı!!!' bakalım dünyanın yeni hitleri kim olacak!!1

: )) çok komik..zaten yahudiyi kim takar..Lanetli millet..:))

selamünaleyküm arkadaslar saygi deger bacimizin eklemis oldugu fikra biciminde komik ve de düsündürücü ama isin aslini cidiye alirsak (ikinci dünya savasi) birtaraftanda o sevilmeyen her milletin ve dinin kin ve nefret duydugu yahudi milletinin israil devletini kurma temelini attiginida unutmayalim...

VEDE SU ANDA ARKASINDA KENDI GIBI DÜSÜNEN ABD,YIDE ARKASINA ALIP MÜSLÜMAN KARDESLERIMIZE KAN KUSTURUYOR.....

ACABA HITLER YAHUDILERI YAKIP ,YIKIP KOVMAKLA NE KADAR IYILIK YAPTI ORTADA...




SON-ÜLKÜCÜ
**********************
EZANA BILAL GEREK...
-------------------------------
EKMEGE HELAL GEREK...
-------------------------------
GÖK YÜZÜNE BIRTANE YETER...
----------------------------
BIZE ÜC HILAL GEREK....

Evet ....,

her ne kadar bir fikra olsada ( ayrica mizahi yönü bence tartisilir, tamamen sahsi fikrimdir)
Tebesüm kardesimizin söylediklerini yabana atmamak lazim.

Ayrica...,
ayni fikrayi, bir baska versiyonla müslümanlarin hakkinda yapildigini biliyormusunuz.

Biz ne kadar işin gırgırında olsakta,gerçektende yukarıda yazılan yazılar çok dogru katılıyorum...

Moskova'da dünya liderlerinin katılımıyla II. Dünya Savaşı zaferi kutlandı. Bu bağlamda bir iddia:
"Nazi Almanya'sının lideri ve 6 milyon Yahudi'nin öldürülmesinden sorumlu Hitler, çeyrek kan Yahudi mi?" ABD gizli servislerini II. Dünya Savaşı'nda yaptırdıkları araştırmaya göre, Hitler'in babaannesi Maria Anna Schicklgruber Viyana'da yaşıyordu. Musevi kökenli Rothschild'lerin evinde hizmetkâr olarak çalışıyordu. Rothschild Ailesi onun hamile olduğunu anlar anlamaz, doğduğu Spiteal'deki evine geri göndermişti.
Bu durumda dönemin geleneklerine göre Maria Anna Schicklgruber, Rothschild'lerden birinden hamile kalmış ve oğlu (Hitler'in babası) Alois'in gerçek/biyolojik babası olabilir.
Dünyaya dehşet veren Adolf Hitler'in babası Alois Hitler, gayri meşru çocuk olarak doğdu. 40 yaşına kadar nesebi belirsiz yaşadı. Annesinin soyadını taşıdı. Annesinin sonradan evlendiği Johann Georg Hiedler, ölüm döşeğinde yumuşamış ve gayri meşru çocuğunu kabul etmişti ama Alois soyadı olarak Hiedler'i değil, anneannesinin soyadı olan Hitler'i almıştı. Peki Hitler'in çeyrek Yahudi kanı taşıdığı iddiasını kuvvetlendirecek başka bir işaret var mı?
Sorunun cevabı, "galiba evet..."
Babası Alois Hitler, sonraları dünyaya dehşet vererek 6 milyon Yahudi'nin ölümüne neden olacak oğlu Adolf Hitler'in vaftiz babası olarak Prinz adında Viyanalı bir Yahudi'yi seçmişti. Alois Hitler, o sıralarda Braunau'da bir gümrük memuru olarak çalışıyordu. Biyolojik babasının bir Yahudi olduğunu hissetmese ya da annesinden böyle bir izlenim almasa herhalde oğluna vaftiz babası olarak bir Yahudi'yi seçmezdi.
Gene ABD gizli servislerinin araştırmasına göre, şansölye Dollfuss, "Adolf Hitler'in çeyrek Yahudi olduğu" yolunda bazı kayıtlara belki de sahipti. Dollfuss öldürüldü. Hitler, o evrakın peşindeydi ancak erişip erişemediği belli değil.
.....................
Bu satırları "Öteki Hitler" adlı kitaptan yansıtıyorum. (Öteki Hitler-Walter C. Langer- Bir harf Yayınları. İstanbul/ Nisan 2005.)


Serbest Kürsü

MollaCami.Com