Bölümler | Kategoriler | Konular | Kitaplar | İletişim


ORDU MİLLET EL ELE, AMA...

Ordu açıklama ihtiyacı duymamalı. Hele bu ordu 'Türk Ordusu' ise. İçinde bulunulan şartlar ne ise gereği yapılmalı. İhanet batağında çırpınan vatanın tek sarılacağı dal ordudur. Milletin güvenini kaybetmeye sebep olacak en küçük davranış sergilemek, ordunun yapacağı iş değildir.

Siyasi direktife ihtiyaç hangi halde olur?

Vatan satan namussuzların başbakanlık ve bakanlık koltuklarında pişkin pişkin oturdukları, hiçbirşey olmamış gibi serin serin seçime katıldıkları Genel Kurmay Başkanlığının gözünden kaçmış olmalı!?

Mayıs 2007 tarihiyle birlikte terörün tırmanacağı 12 Nisan 2007 tarihinde açıklanmış. Bu açıklamanın yapıldığını ikinci defa hatırlatmanın, 22 Temmuz 2007 seçim öncesine rastlaması garip değil mi?

Tam da, ihanet edenleri cezalandırabilecek bir fırsat yakalanmışken, Milliyetçiliğin yükseldiği bir anda, MHP'nin tek başına iktidarıyla acil meseleler halledilebilecekken, nerden çıktı bu terör tırmanışı?

Vatana ihanet edenler de dağlardaki terörist gibi farzedilmeli, gereken yapılmalıdır. 'Siyasi direktif' beklenenler, o dağdaki çapulculardan daha azılıdırlar. Şu halde, 'siyasi direktif' daveti ile, AKP'ye gönderme yapılamaz.

Genel Kurmay'ın, vatan satan alçaklardan 'siyasi direktif' beklemesi abestir. Eğer bu 'siyasi direktif'ten kasıt, başka bir hükümetse, meclisteki mevcut partilerle o hükümet de kurulmaz, kurulamaz.

MHP haricinde, anladığımız ölçüde 'siyasi direktifi' verecek tek parti yok. MHP de mecliste olmadığına göre, Genel Kurmay o 'siyasi direktifi' çok bekler. Tabii ki 'siyasi direktif' bizim anladığımız değerde ise.

Türkiye'nin milli ve üniter yapısına ters düşenler, yahudi ve haçlı ile işbirliği yapan RTE ve benzerleridir. O alçakların kafasını ezme işi Türk Ordusunundur. Eğer ordu bu gücü kendinde görmüyorsa, 22 Temmuz seçimleri ile Türkiye'yi MHP'ye teslim etmek için tedbir almalıdır! Destek olmalıdır!

MHP millet demektir. Ordu Millet el ele altından kalkılamayacak hiç bir mesele yoktur.







-------------------------------------------------------------------

BEN SEVDİMİ DESTAN............

KIZDIMI KATLİYAM OLUR........


Serbest Kürsü

MollaCami.Com