Bölümler | Kategoriler | Konular | Kitaplar | İletişim


bir uyandiran cikar............

Bin yillardir cihana hükmeden senin atalarin deGil mi ? TürklüGün milli deGerlerine, vatanina, dinine, bayraGina yapilan her saldirida en sert tepkiyi veren senin atalarin deGimi ? Yüz yillardir elinde bulundurduGun senin topraklarina nasil oluyor da simdi sahiplenen kendini bilmez tarihsizler çikiyor ?

Nerede hata yaptin diye sormayacak misin kendine ?

Onlarca millet Çanakkale de kapina dayandiGinda verdiGin sehitlerinin kaniyla boyanan al kirmizi ak hilalli sanli anli bayraGini yere atanlar utansin, utansin ama sen o elleri kirmayi bilmez misin ?
Yoksa beceremez misin ?

Yüz yillardir arabini, kürdünü, lazini ve daha onlarca millete kendi topraklarinda huzur veren senin atalarin, güvenle yasamalarini saGlayan o sehit kanli al sancaGin deGil mi ?
simdi sor bakalim kendine, sen nerede hata yaptin da yüz yallardir senin olan topraklara simdi sahip çikan atasiz tarihsizler oluyor ?
BayraGina el uzatanlar bu cesareti nereden buluyor bilinmez ama gereken tepki Atalarininkinden asaGi kalir olduGundan oluyor, sanirim eksik burada.

Uyku güzeldir, parayla alinmaz pazarda satilmaz, baldan tatlidir vaktine doyulmaz ! Uyuyalim bakalim biraz daha, ne olacak ?
Bir gün bir uyandiran olursa is isten geçmeden, kalkar bizde bir tepki gösteririz herhalde, Atalarimizin hatiri için hiç olmazsa bir tepki !


Serbest Kürsü

MollaCami.Com