Bölümler | Kategoriler | Konular | Kitaplar | İletişim


Yönetim ve Üyelerin dikkatine..Başlıklar Hakkında

S.A.

Bir şikayetim olacak.

Forumda çok fazla başlık açılıyor düşüncesindeyim.Bu sebeple açılan başlıkların bir çoğu takip edilemiyor.

Forumun geneline bakılırsa 0 mesajlı ve içeriği aynı olan bir çok başlık var. Çok değerli yazılar üyelere ulaşamadan arka sayfalara kayıyor malesef.

Sizler ne düşünürsünüz bilemem ama bu duruma bir çare bulunması gerekli.Yönetimden ricam duruma el koymalı ve çareler üretmeli.

Selametle

Kardeşim benim şahsi fikrim; fazla başlık açılması olumsuz değil.. Ben okurken arka sayfalara da bakıyorum..

aslında benimde yakındığım konulardan biride bu,çok değerli yazılar arkalara kayıp gidiyor benim bir önerim var ama takdir yönetimindir tabi ,aktif başlıklar,daha uzun olsa
ve sürekli dönüşümlü olarak bir pencerede kaysa güzel olmazmı?
saygılarımla....


Aşkta tıpkı ELİF gibidir, isminde gizlidir. Ama okunmaz, o olmadan da besmele sese gelmez, o herşeyin içindedir; hiç birşeyde görülmez

bu konun en etkili çözümü siz değerli üyelerin yazılarını yazarken aşşağıdaki arama motorundan daha önce bu konu ile aşlakalı yazı yazılmışmı diye arattırıp daha sonra ayzdırmasıdır. yazıldı ise onun altına yorum olarak eklemesidir....

bir başka çözüm ise ki pek tasvip ettiğimiz bir çözümdeğil örneğin bir yazı yazdı bir üye ve ben o yazıyı oradan alıp oyazı ile alaka lı bir başlığın altına ekleyim o üyenin yazdığı yazıyı silmek... (neden bunu tasvip etmiyoruz _? siz bir yazı yazdınız ve siteye 2 gün sonra bi geldiniz sizn yazıyok bir baktınız ki yazı başka bir yerde başka bir kişinin yazısısn altuında yorum şeklinde bu bizce şahsi kararlara saygısızlık )

fakat bir çözüm bulacaz çokta sorun olarak görmüyorum ben şahsen bu konuyu 2-3 gün sürekli aynı olsa birileri yazı yassa desek daha kötü olurdu ama şuan şükürler olsun rabbime ki çok yazı yazılıyor diye şikeyetler başladı ben buna seviniyorum bizleri doğru birşeyler yaptığımızı ve siz üyelerimizinde doğru yerde olduğunuzun kanıtıdır. allah daim kılsın

ve bir de hazır konusu açılmışken okunulan her yazıya en azından çok azda olsa kısacıkta olsa o arkadaşımızın emeğine, vaktine, ilmine, araştırmasına vs. teşekkür yazmayı ve teşekkürden ziyade o konu hakkında kısacık fikrini beyan etmesi o an aklına gelen 2 kelimeyi yazması o arkadaşımızı daha güzel şeyler yazmaya ve araştırmaya teşvikedecektir. (kendimden biliyorum ;) )

ADIGÜZEL

.....

HAKLISINIZ BEN SİLER ŞİKAYETÇİSİNİZDEMEK İSTEMEDİM YANİ ŞİKAYETİMİZ BU OLSUN NE GÜZEL NEYSE ....

OZAMN ŞÖYLE BİR FİKİR SUNAYIM ÜYELERİN ÜÇERİSİNDEN YAZARLIK VERECEĞİZ SADECE ONLAR YAZI YAZABİLECEK DİĞER HER ÜYE YORUM YAZA BİLECEK BU NASIL OLUR_?

ADIGÜZEL

.....

Kaptan-ı Derya kaptanlığını yapmış. Tebrik ediyorum. Düşünceleri isabetli, ifade ve imlaları düzgün.

Ayrıca bir şey söylemem gerekirse; merak etmeyin, derim, akan su zamanla kendi mecrasını bulur; tabii bu arada ufak-tefek yönlendirmeler de gerekebilir.

Sitenin sıradan bir üyesi olarak, zahmet edip fikrini belirten bütün kardeşlerimize teşekkür etmek istiyorum.

Herkese selam ve muhabbetlerimle başarılar diliyorum.

siz kendinizi sıradan olarak ifade etmeniz sadece mütevaziliğinizden dir. haliece abi


Kaptan-ı Derya işte biz de bu sebepten şuan için bu ve bunlara benzer baya bir seçenek arasında kalıyoruz....
fakat işte daha önceki yorumunda yazdığım gibi bu iş üyelere kalıyor asıl olrak yazmadan önce ana sayfanın altındaki arama motorundan arattırıp daha sonra o konu hakkında yazı yazılmış ise o yazının altına yorum şeklinde yazması seçeneği en muteber ve güzel olan...

görüşleriniz var ise mümkünse yönetici arkadaşlara mail veya siteden özel mesaj atarak bildirirler ise değerlendirip daha sonra birine karar vermek en güzeli diye düşünüyorum

ADIGÜZEL

Kardeşim evet yanlış anlamışım anlatmak istediğinizi.. Ben fazla başlık açılması olumsuz değil diye düşünüyorum ama aynı içerikli hatta aynı yazıların tekrarlanmasını ben de doğru bulmuyorum.

Bazen bazı arkadaşlarımı uyarmak istediğimde yanlış anlaşılabiliyor.
Yeni gelen arkadaşlar birşeyler paylaşmak istemenin heyecanıyla forumumuzda ne var ne yok diye düşünmüyorlar haliyle..

Halis beye katılıyorum "akan su zamanla kendi mecrasını bulur" demiş, ancak böyle uyarıların yapılması üyelerimizin bir kez daha düşünmesini sağlıyordur.

Kaptan-ı Derya kardeşimiz böyle bir uyarıda bulunduğunuz için teşekkür ediyoruz.

Adıdagüzel kardeşimin dediği gibi her üye forumu kendi evi gibi düşünürse herşey daha güzel olur. Zaten amaç hizmettir..

Saygılarımla..

.....ANLAŞILAN O Kİ YANLIŞ ANLAŞILMIŞIZ...

...SELAMETLE..

sanıyorum forumun kuralları yeniden gözden geçirilip,uygulanmasında titizlik gösterilirse değerli üyelerde buna katkıda bulunacaklardır

mollacami.com 66.000 üye sorun görmüyorda siz mi sorun görüyorsunuz_?
ele alıcam dedim ilgilenicem dedim bana veya yönetimdekilere mail yolu ile yazın dedim fakat anlaşılıyotr ki maksat siteyi eleştirmek.

yok arkadaşlar bu konu uyarıdan, hesap sormaya geçmiştir.

üye olala 2 gün bile olamamış arkadaşımız siteyi ve sitein yöneticilerini üyelerini sorgulamaya vehatta üzerine düşen sorumluluk larını yapmayıp pasiflikle suçluyor.

kusurabakmayın önceleri tamam öneridir dedim ilgilendim fakat bu son yazılanlar hem üyeler hemde yönetimdeki arkadaşlara ciddi biçimde bir çamur atmadır.

kaldıki siz kaç yönetici olduğunu ve nasıl bir ciddi çalışma içerisinde olduğumuzu bilmeden kendi gördüklerinizi yorum lamaya çalışıyorsunuz.
arkadaşlar bu konuda öneri sunmak isteyenlenre bir önceki yorumda yazdığım gibi yönetici arkadaşlarımıza mail yolu ile veya sitenin içerisinden özel mesaj yolu ile irtibata geçebilkirler,

ve hatta siteye yeni gelen yeni üye olan arkadaşlar siteyi kullanmasını bilmeyen arkadaşlar uğraşmasınlar msn ve mail adresim adidaguzel@mollacami.com bu adrese site hakkında istediğiniz yazıyı yazabilirsiniz msnye ekleyip istediğinizi sora bilrsiniz.

maksadım kimseyi kırmak değil bilen bilri ne kadar nazik ve karşımdakini kırmamaya çalıştığımı.

ADIGÜZEL

başlık boştan yere açılmıyo konular var isteyen istediğini okur ALLAH razı olsun kuran ve emeği geçenden.biz rahatsız değiliz y7önetimimizden ve sitemizden.isteyen istediğini okur bir konuya bağlı değiliz.ARAYAN MEVLASINIDA BULUR BELASINIDA DEMİŞLER.siteye yöneticilere laf yok arkadaşlarr.selametle

Bence her sey yolunda gidiyor kavgaya gerek yok.Vesselam

öncelikle altmışbeşbin mi baya varmış haa fakat bu arkadaşların yaptıklarıda hiç hoşdeğil bizler biliyoruz yönetimin neler yaptığını bu arkadaşlar yeni olduğu için bilmiyorlardır.

ve ben yönetimi gerçekten takdir ediyorum msn den veya iletişim i tıkladığımızda oradan yolladığını hiç bir soru cevapsız kalmıyor


Site Hakkinda Görüs ve Istekleriniz

MollaCami.Com