Bölümler | Kategoriler | Konular | Kitaplar | İletişim


nolacak halimiz

SELAMÜN ALEYKÜM .DEGERLi ARKADAsLAR VE SiTE YÖNETiCiLERi. BU KÜLTÜR YOZLAsMASi iÇiNDE KAYBOLUP GiTMEKTEN ÇOK KORKUYOM.LÜTFEN GENÇLiGiMiZE SAHiP ÇiKALiM.LÜTFEN YALVARiYOM.VE BU SiTEDE GENÇLERi EGiTiCi VE BiLGiLENDiRiCi sEYLERiN OLDUGUNU BiLiYOM.AMA SiZ YÖNETiCi ARKADAsLAR GENÇ ARKADAsLARiN iSTEKLERiNE LÜTFEN ÖNCELiK VERiN.ÇÜNKi GENÇLiGiMiZ ELDEN GiDiYO.

Siteyi kuran kardesimiz her zaman bu konulara öncelik vermeye çalisiyor..

Sizlerin de önerileriniz varsa kardesim sizlerin de katki ve önerini bekleriz kardesim..

inanin genç kardeslerimizin istekleri bizler için çok önemli...

arkadasim yureginin yanmasini ve onlarin iyilikleri icin niyetinin guzelligini anlayabiliyorum eger onein varsa yardim etmek isterim selametle

Selamun aleyküm arkadaslar abiler
Umarim haddimi asmis olmam ama, genclere yönelik yapilmasi gereken calismalarda maalesef bizim hiristiyanlardan örnek almamiz gerekiyor.
Onlar kadar bi calisma yapan yok herhalde

Merhaba sayin arkadaslar bende bu konuda naçizane fikrimi belirtmek isterim.
Bence ise su kaybolmasindan üzüntü duyduGumuz deGerlerimizi ve birliGimizi gençlerimize üstününe basa basa ama sikmadan anlatabilmeliyiz.Onlarin dikatini çekip nasihat seklinde deGil onlari yanimiza alip onlarla hareket etmeliyiz. Ben hep büyüklerimden su aralar NEREYE GiDiYOR BU GENÇLiK? ZAMANE GENÇLERi NiYE BÖYLE? ve bunun gibi birçok soru Ben ileride bunun gibi cümleler sarfetmek istemiyorum.Kimsenin sarfetmesinide istemem ve bu yüzden elimden ne geliyorsa yapmaya hazirim.ALLAH iZiN VERiRSE iNSANLiK ALEMi BU SiNAViDA ATLATACAK yeterki olaylara objektif bakabilenlerde yoldan sapmasin.


Ülkeler ve Toplum Kültürü

MollaCami.Com