Bölümler | Kategoriler | Konular | Kitaplar | İletişim


Hz.Mehdi söyle buyurur.Mahser Halki Gipta Eder

Rahman Rahim Allahin adi ile...
Allaha hamd olsun.
Selam olsun onun secmis oldugu kullarina

Hz.Mehdi söyle buyurur.Mahser Halki Gipta Eder

Evlatlarim, sizler ne büyük bir mükafata nail olacaksiniz, bir bilseniz... Yarin kiyamet gününde bizler geçerken mahser halki gipta ile Rasulullah Efendimize sorarlar:

**Ya Rasulallah, bunlar enbiya midir?

**Cevap: Hayir.

**Bunlar evliya midir?

**Cevap: Hayir.

**Öyleyse kimdir bunlar?

Rasulullah Efendimiz:**Bunlar ahir zamanda sönmek üzere olan dini celili islami ümmeti Muhammedin evladina asilayan mücahidlerdir.** buyururlar.
***
Ne büyük bir devlet, ne büyük bir mükafat..Allahim bizleri de o mücahitlerin arasina meccanen kativer.Bizim ne buna gücümüz yeter nede amelimiz var.Biz o Mübarek kulunu ve mücahitlerini çok seviyoruz.süphesiz herseyi bilen ve gücü yeten sensin..

***
Yukarida söylediklerimiz bir hadisi seriftir ve Hz.Mehdi ve onun evlatlari için söylenmistir.Hz.Mehdi Zuhur ettiGinde bu müjdeyi böyle tekrarlayacaktir.Yani bu hadisi serifi evlatlarina hatirlatip gönüllerini bütün sikinti ve mesakkate karsi huzurlu tutmalarini buna karsi bu sikintilarinin mükafatini onlara hatirlatacaktir.

Allah razi olsun kardesim

ve aramiza hosgeldiniz.

Allahü Teala sizdende razi ve memnun olsun..

Hosbulduk deGerli kardesim..

***
Msn:ilmiledunn@hotmail.com

[H4]böyle güzel bir konuyu bizlerle paylastigin icin cok tesekkür ederim. Eger mümkünse (merakimdan) kaynak bildirebilirmisin?

Bir de ben de "KiYAMET KOPMAZDAN ÖNCE......" baslikli bir konu acmistim, istersen oraya Ahir Zaman ile alakali Hadis vesaire ekleyebilirsin. ALLAHÜ TEALA hepimizi Sirat-i Müstakim üzre eylesin, amiyn![/H4]

slm berhaba mollacami uyeleri herkese hayirli aksamlar

Allah razi osun kardesim


Hadis ve Sünnet

MollaCami.Com