Bölümler | Kategoriler | Konular | Kitaplar | İletişim


COCA COLA icmeyin icirtmeyin

Bir yahudi sirketi olan coca colanin dünya üzerindeki etkisini herhalde hepiniz iyi biliyorsunuzdur. Peki bu sirketin filistindeki müslüman kardeslerimizi öldürtmek icin israile yardim beyan ettigini ve daha bunun gibi bircok sinsi planlarini bilen varmi. Veya COCA COLA nin gerçek manasi, ne anlama geldigi.
Cesstli yardim kampanyalari ile ramazanda hos iftar sofralari göstererek müslümanlara hos bir sirket, aileden bir sirket, cana yakin bir sirket gibi gözükerek, bizleri sinsice vurmaya calistiklarini biliyormuydunuz. eminim bircok kardesim bunun farkinda ama bilmeyen kardeslerim için asagidaki linkleri veriyorum ve bu konuyu arastirdiklarinda bana hak verecekleri ümidindeyim.

http://istanbul.indymedia.org/news/2004/08/9572.php
http://www.madalyon.gen.tr/?q=node/114

Allah'a (c.c.) emanet olun

coca-cola, pepsi, cola-turka... hiç farketmez. hepsi de zararli sonuç olarak. biseye bakarken sadece üreticisine bakilmaz. insan üzerindeki zararlari da göz önüne alinmalidir. o yüzden isin en özü kola içmeyinn...

??? ne yahudinin elinde degilki ???

[iMG]http://img492.imageshack.us/img492/6338/cocacolareklami16td.jpg[/iMG]
[iMG]http://img25.imageshack.us/img25/5880/cocacolareklami20kc.jpg[/iMG]
[iMG]http://img208.imageshack.us/img208/5575/cocacolareklami31ck.jpg[/iMG]
[iMG]http://img479.imageshack.us/img479/1507/cocacolaninanlami7it.jpg[/iMG]

Bu kadarinida Görmemistim yazik vala

Bilgi icin Allah Razi olsun
Meger bilmeden neler yapiyormusuz

bu lanetin bir israil ürünü oldugu biliyorum. hemde birkac yildan beri. MC DONALDS icinde gecerli, buda bir israil sirketi. tanidigim bütün müslüman arkaslarima bunlari yillardir anlatiyorum ama cogu hic umruna takmiyor. buna cok üzülüyorum. bu bir uydurma falab diyorlar. en zoruma giden ise, cogu camilerinde kermeslerin oldugu günlerde, cok sayida coca cola icildigi zaman. icim sozliyor. icimde bir sinirlenme oluyor, filistinde yapilanlar aklima geliyor.
allaha duadan baska birsey yapamiyorum. allah hepimizi af etsin AMiN

Created: Thursday, February 02, 2006, at 14:08

Should the European press have published cartoons of the Prophet Mohammad?

Yes 40% 19767 votes

No 60% 29741 votes

Total: 49508 votes


Kardesler CNN de yapilan ankette karikatürler yayinlansin mi ? diye soruluyor. Yukarda görüldügü gibi su anda 49508 kisi oy kullanmis ve 60% hayir yayinlanmasin, 40% yayinlansin diye oy kullanmis. Kardesler sizde bütün tanidiklarinizla beraber asagidaki link ten oy verin.

Müslümanlar kardestir, birlikten kuvvet dogar, bir elin nesi var iki elin sesi var haydi kardesler en azindan dilimizle tepkimizi gösterelim!!!

www.cnn.com

bunlari gorunce benimde aklima turkisyedeki BiM marketler zinciri geldi bizler BiM in acilimi olarak birlesik islami marketler denmisti,buyuk ortagida sayin basbakanimizin basdanismani cuneyt zapsu idi ama gecen senelerde sayin zapsu bu buyuk hisse ile birlikte amarikada bulunan bir yahudi firma ile anlasti ve oraya devrettigini duyduk simdi gelde oradan alisveris yap hadi??
daha neler neler varda insan kiziyor ve utaniyor para icin kendini satmak cok zor be dostlar...

Orjinal olarak yazan turkishkral

bu lanetin bir israil ürünü oldugu biliyorum. hemde birkac yildan beri. MC DONALDS icinde gecerli, buda bir israil sirketi. tanidigim bütün müslüman arkaslarima bunlari yillardir anlatiyorum ama cogu hic umruna takmiyor. buna cok üzülüyorum. bu bir uydurma falab diyorlar. en zoruma giden ise, cogu camilerinde kermeslerin oldugu günlerde, cok sayida coca cola icildigi zaman. icim sozliyor. icimde bir sinirlenme oluyor, filistinde yapilanlar aklima geliyor.
allaha duadan baska birsey yapamiyorum. allah hepimizi af etsin AMiN


Selamun Aleyküm Kardes, bu senaryoda bende oynuyorum.

ALLAHÜ TEALA yardimcimiz olsun, amiyn!

Camiilerde, islami dernek ve Lokallerde coca cola nin satilmasi, benide kahrediyor. O kadar uyarmamiza ragmen, satislari durdurmak biyana, ciddiye
alinib dinlemiyorlar bile. Acizane tavsiyem, basta Hocalar olmakla tüm Camii (dernek, lokal...) idarecileri, görevlileri ve yetkilileri, butür konularda hassas
davranip bizlere örnek olmalilar. isin maddi yönünü degilde, manevi mesuliyetini düsünmeliler.

http://www.populerim.com/boykot/boykot.swf ;(

Bu görüntüleri duyarli olduguna inandiginiz ki$ilere izlettirin.

YALNiZCA COCA COLA Mi ?
HAYiR DEGiL :
-NESCAFE, -PEPSi, -MiLKA,- TAMEK, -DOVE, -DANONE, -PiNAR, -ViViDENT, -FiRST, -MARET, -NOKiA,- ELiDOR, -NiVEA, -iPANA, -REJOiCE, -FRUKO,- BURGER KiNG, -LiPTON, -SPRiTE, -TURKUAZ, -COCA COLA, -MC DONALDS, -MAGi, -JACOPS, -NESTLE, -KNORR,- ALGiDA,-
PANDA, -CALVE,- BESEL,- KOMiLi, -PHiLiP MORRiS, -MARLBORO, -PARLiAMENT, -VAKKO, -LM, -MARK&SPENCER, -LEViS, -NiKE, -ADiDAS, -iPRAGAZ, -AYGAZ,- LEVER, -YUMOs, -PRiMA, -ORKiT, -ALLDAYS, - MAXFACTOR, -JOHNSON JOHNSONE, -BLENDAX, -LOREAL, -DOMESTOS, -CiF, -ARiEL, RiNSO, -ACE, -OMO,- ALO-.......................

-TERCiH ETTiGiNiZ HER ÜRÜN -HiZMET iLE SADECE BiR MARKAYi DEGiL;BiR GÜCÜ SiYASETi,YAsAMA VE HAKiMiYET BiÇiMiNi DESTEKLiYORSUNUZ!...FARKiNDAMiSiNiZ ??? ALDiGiNiZ BU ÜRÜNLERiN HER BiRi BiR MÜSSLÜMAN KARDEsiMiZiN ÜSTÜNE BiR "BOMBA" BiR "KURsUN" OLARAK ATiLiYOR.

Selamün aleyküm dostlar,

Ben şahsen coca colanın israil' e yardım yaptığına inanmıyorum. Çünkü bildiğim kadarıyla 200den fazla ülkede satılıyor ve Ortadoğu' daki satış oranıda hiç de az değil. Hem ayrıca CNN' de izlemiştim. CNN coca-colanın yazıldığı gibi bir açıklama yapmadığını söylemişti. Coca colanın yazılışına gelince benim dedem hattat sanatını ve arapçayı çok iyi biliyor. Arapça olduğu söylenen kelimeler aslında arapça değil sadece benziyor. Zaten, CocacCola markası 120 yıl önce falan Arapça bilgisinin çok az olduğu zamanlarda yaratılmış. Suudi Arabistanda bu konuda özel bir komisyon bile kurulmuş. Komisyon, söylentilerin asılsız oldugunu anlatmış. Hatta ve hatta Mısırdaki Başmüftü cocacolanın ve logonun islama zarar vermediğini belirtmiş.

Ve aleykum selam dost,

Diyelimki kardeşim sizin dediginiz gibi , diyelimki İsraile yardım etmiyor. Bu vücut bize emanetmi kardeşim. Emanet. Kolanın da vucüdü olan onlarca zararı var. Müslümanlıkta da Emanete ihanet yoktur. Onun için bu mereti içmek için hiç bir gerekçe yok.

Ayrıca yazmışsınsınız "CNN'de izlemiştim CNN coca-colanın yazıldığı gibi bir açıklama yapmadığını söylemişti." sizce çıkıp adamlar açık açık böyle böyle yapıyoruz deseler ne olur kardeşim, tabi ki inkar edecekler.

Ve ayrıca yukarıda yine yazmışsınız ""Zaten, CocaCola markası 120 yıl önce falan Arapça bilgisinin çok az olduğu zamanlarda yaratılmış."" Yaratma sıfatı sadece tek bir'e aittir oda Allah (c.c.)'dır... "yaratmak" kelimesini son zamanlarda biliçli bir şekilde dilimize yerleştirmeye çalışıyorlar. Yaratmak yerine üretilmeye başlanmıştır yada kurulmuştur gibi biraz daha yumuşak kelimelerle anlatacagımız sorunu ifade edebiliriz.

Selametle

------------------------------------------------------------
"Ey gönül gidenden ümidini kes
Kaçan bir hayale benziyor herkes
Sanki kulagıma gaipten bir ses
Buluşmalar kaldı mahşere diyor.."

sayın fatma arkadasım MISIRIN BAŞ MÜFTÜSÜNÜN VE ARABİSTANIN BAŞ KOMİSYON HOCALARININ verdiği fetvalardan, bu tür şirketlerle alakalı verdiği beyanlardan Mevlam bizi korusun..islama en büyük zararı darbeyi buralar yapmıştır..bunların islama hiç uygun düşmeyen duydugun zaman hayretler içinde kalacagın cok özel bilgi ve belgeler var ama burda paylaşmak mümkün degıl.Hz. Allah bize doğruyu doğru doğru, yanlışı yanlış görmeyi nasip etsin.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
“Biz aldığımızı vermeyiz, verdiğimizi de almayız.”


Diğer Din ve İnançlar

MollaCami.Com