Bölümler | Kategoriler | Konular | Kitaplar | İletişim


Medya için tavsiye

Medya, günümüz Türkiye'sinde hemen hemen tamamiyla tüm halki yöneten ve idare den bir unsur haline gelmistir. En korkuncuda ülkemizde medya kuruluslarinin büyük kismi dis ülkeler ve müslaman düsmani kitlelerin elinde bulunmaktadir. Medya araciliGi ile halkimizin resmen beyni yikanmaya çalisilarak din, örf ve adetlerini dikediklerince deGistirme çabasi içinde bulunan bu tür oyunlara alet olmamak için çok uyanik olmaliyiz, ayrica bu konuda mümkün olduGunca çevremizide uyarmaliyiz.

[royalblue]Mavi_Bulut[/royalblue]

günümüzün medyasi ne yazikki,yalan ve yanlis yaziyor.biz cahil insanlarda,bunlardan cok etkileniyoruz.

insaallah biliyorsunuzdur cogu medylarin arkalarinda yahudilerin oldugunu. islam alemini etkilemeye calisiyorlar. sunuda bilin, islami ögrenen yahudi hocalarda var, iste bunlar gelecekte cahil insanlari yönetecekler. islami ters anlatanlar hocalar cikiyor televisyonlarda, her gördügümde televisyona bir yumruk atasim geliyor.
allahim affet bizi slm ve dua ile

Seçmeyi ve gerekli yerde kapatmayi öGrenmeliyiz. Kapatip baska dünyalari kesfetmeyi. Cenab-i Hakk'in bizlere verdiGi becerileri filizlendirmeyi. Ve meyveler almayi onlardan. insanlara meyveler sunmayi...

medya hayatimiza öyle yerlesmis ki,bize verdiGi zararlari maalesef düsünemicek kadar mesgulüz.Esim ve ben cocuklarimiza ve bize verdiGi zararlari vaktimizi, nasil caldiGini,ibadetimize bile engel olduGunu farkettik. dini kanallar haricinde diGer kanallari kapattik,inanin zorlanmadik, herkesten ALLAH razi olsun.ALLAHA EMANET OLUN.


Ülkeler ve Toplum Kültürü

MollaCami.Com