Bölümler | Kategoriler | Konular | Kitaplar | İletişim


KEsKE 1

[navy][H4]KESKE 1

imtihanlarda yer ve mekanin önemi yoktur. Çok kötü bir yer veya çok lüks bir yer olabilir. Bunlarin imtihan olacak sahis için hiç önemi olmaz ve olmamalidir. Çünkü,bu yere geçici olarak geldik imtihanimizi olup gidecegiz. Bu yerin güzel veya çirkin olmasi bizi ilgilendirmemeli,ehemmiyeti olmamalidir. Ama sen bulundugun yerle ilgilenir,kötülügünü,çirkinligini,eskiligini,harabeligini arastirirken sorular sorulmustur. Senin için artik sinifin hiç önemi olmamalidir,hemen sorulari düsünüp onlari cevaplamalisin. Çünkü,her imtihanin bir süresi var. Yok sen hala düstügün kötü sinifin hesabini yaparsan aval, aval etrafina bakarsan imtihan süresi biter,henüz hiçbir sey yazmadigin imtihan kagidini elinden alirlar,sonrada sinifta kalirsin. Ahlarsin vahlarsin ama faydasiz KEsKE kismetime razi olsaydim da,imtihan sinifinin güzelligi,çirkinligi ile ugrasmayip bana sorulan sorulara cevap vermeye çalissaydim diyeceksin. Ama nafile !
Halbuki imtihanda sana sorulan sorularin cevaplari kagidin yaninda duran kitaptaydi. Kopya çekmen serbestti. Sorulari biliyorsan yazacaktin. Bilmiyorsan bakip yazabilirdin.
Ey imtihan sahibi!!!
Sinif yasadigimiz dünyaydi,cevaplarin kitabi KURAN-i KERiM idi,imtihanda yazilanlar isledigin amellerindi. KURAN-i KERiME göre yasasaydin KEsKE demezdin!
ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN. Amin.
EY ALLAHIN GUZEL KULLARI OKUDUGUNUZ BU VE DIGER KONULARIMIZ HAKKINDAKI YORUMLARINIZI EYYUBI YE MESAJ VEYA MAIL ILE BILDIRIRSENIZ CALISMALARIMADA YÖN VERMIS OLURSUNUZ. SIZCE UYGUNSA ESINIZE DOSTTUNUZA ALLAH RIZASI ICIN OKUTUN HIZMETINIZ OLSUN. ALLAH RAZI OLSUN.


[/H4] [/navy]


Makaleler

MollaCami.Com