Bölümler | Kategoriler | Konular | Kitaplar | İletişim


Müslümana Papaz Cübbesi !!!!!!!

[H2]Müslümana Papaz Cübbesi! [/H2]
[navy]
Dinlerarasi diyalog diyerek yola çikanlarin geldiGi noktaya bakin; Müslüman olmus eski bir papaza “Yeniden Hiristiyan olun! Papaz elbisesi giyin! Bir yaniniza haç bir yaniniza hilal koyun! DiyaloGu tesvik edin!” diye baski yapiyorlar. [/navy] --------------------------------------------------------------------------------

[DimGray]Yurtdisinda okullar açmakla övünen bazi cemaat mensuplarinin açtiGi bu okullarda, nasil domuz eti servisi yapildiGini yazmistik ya; bir küfür firtinasi koptu ki sormayin gitsin.
imanlari küfüre bulasmis bu kisileri ciddiye aldiGimiz yok. Zira bugüne kadar bilgisiz ve belgesiz hiç bir sey yazmadik; yazmayacaGiz da.
Domuz etine bu kadar hassasiyet gösterenlerin, imanla ilgili konularda ayni hassasiyeti göstermemeleri ise hayli ilginç. Domuz eti yiyen günahkar olur ama Hristiyan ve Yahudilere “kurtulus müjdesi” verenler ise dinden çikar.

Amerika ve Brüksel’in emirlerinin servisini yapiyorlar
imana taalluk eden bir konuda zerre kadar hassasiyet göstermeyip Kur’an’a ve Sünnet’e açikça karsi gelenlerin, yurtdisindaki okullarinda domuz eti servisi yapildiGini yazmamiza neden kiziyorlar.
Zaten Amerika ve Brüksel’in emirlerinin servis elamanliGini yapanlarin, bu emirler doGrultusunda domuz eti servisi yapmalari çok doGal deGil mi?
Geçelim.
Asil konumuza gelelim.

Kendilerini kandiriyorlar!
Dinlerarasi diyalog çalismasi içinde bulunan bazi kesimlerin nasil bir misyonerlik aGina düstüklerini yillardan beri yaziyoruz. Biz bu kesimlere “birakin bu Vatikan’in misyonunun parçasi olmayi”, “islam’in ve Türk Milletinin misyonunun parçasi olun” diyerek doGru yolu gösteriyoruz. Ama “o misyon” onlari öylesine büyülemis ki, “bizim misyonu” asla benimsemiyorlar.
“Bizim misyonerlikle ilgimiz yok, iftira atiyorlar” diyerek kendilerini avutuyorlar.
Halbuki her halleri ile misyonerliGin ve Vatikan misyonunun tam merkezindeler.
ilker Çinar’i tanirsiniz Tarsus’ta uzun yillar papazlik yapti. Daha sonra Müslüman oldu ve papaz cübbesini çikartip, misyonerlerin Türkiye üzerindeki oynadiklari oyunlari desifre etmeye basladi. Misyoner faaliyetler içinde dinlerarasi diyalog sürecinin nasil bir rol oynadiGini anlatmaya basladi.
ilker Çinar’in tüylerimizi diken diken eden asil cümleleriyle, geçtiGimiz günlerde rastladiGim bir kitapta karsilastim.
Çinar söyle diyordu:

Papaz elbisesini yeniden giydirmeye çalistilar
“Ben bu gerçekleri Yüce Türk Milleti ile paylastiktan sonra; ne yazik ki ölüm tehditleri almaya basladim. Ama bu uGurda ölmeyi kendime kazanç saydim. Beni en çok üzen olaylar bu cemaatin içinden bazi kisilerin bana gelerek, “ilker bey, siz ve biz tanri adamiyiz. Bu yazmis olduGunuz kitap, insanlari üzer. Ve ayrimciliklar yaratir. Bu kitabi yayinlamayiniz. Gelin size her türlü desteGi verelim. Size mistik bir ortam hazirlayalim. Siz papaz elbisenizi tekrar giyiniz. Bir yaniniza haç diGer yaniniza hilal koyalim. Sizi ziyarete gelenlere nasihatlere bulununuz. Dinlerarasi diyaloGu ve kardesliGi tesvik edelim”
(Reha Ören, Ruhunu Arayan Millet, ileri Yayinlari, sf.88).

Böyle müslümanlik olur mu?
Dinlerarasi diyalog diyerek yola çikanlarin geldiGi noktaya bakin: Müslüman olmus eski bir papaza “Yeniden Hristiyan olun! Papaz elbisesi giyin! Bir yaniniza haç bir yaniniza hilal koyun! DiyaloGu tesvik edin!”
diye baski yapiyorlar.
Böyle Müslümanlik olur mu? Bir Müslüman, bir Müslümana “papaz cübbesi giy! HristiyanliGa dön!” der mi?
Elbette demez, diyemez.
Ama dinlerarasi diyalog misyonerleri, meftunlari, hayranlari derler.

Vatikan misyonunun bir parçasi oldular
“DiyaloGu baslatan ilk Said’i Nursi idi” diye siteler açanlar, geldikleri bu noktayi büyük bir hassasiyetle deGerlendirmelidirler.
Vatikan’in misyonunun bir parçasi olmakla övünenlerin bu acinasi durumlari karsisinda en büyük övüncümüz, dalga dalga uyanan kitlelerin bu “iman cinayetlerini” görüp kayitsiz kalmamalari ve resti çekmeleridir.
Bir Müslümana “papaz cübbesi giyin!” diyen kisilere siz nasil Müslüman diyebilirsiniz.

Muharrem Bayraktar
[/DimGray]

YA RABBi sen bizleri bunlarin gavurluklarindan muhafaza eyle!

Kardesim ne kadar haklisiniz.Çok hadiselere sahit olduk ama bu konuda yorum yapmak isyemiyorum.Yalniz alman asilli bir arkadasim vardi.KizcaGazin açik gezdiGi için içi yaniyordu.Fakat bu sekilde daha fazla insanlari etkiler diye kapanmasina müsade edilmiyordu..HZ.ALLAH yolundan ayaGimizi kaydirmasin...

saGol kardesim...bunlara diycek yazacak söylenecek söz çok ama...neyse...iman ve kuran elbisesi giyerek vatandasi kandirip kullaniyorlar...lütfen herkesi uyanik olmaya davet ediyorum...gözümüzü dört açalim...hatta yetmez sekiz...lütfen..artik kanmayalim...bu maskeli insanlara...

Boyle musluman mi olur be!! Allah (c.c.) ellerinizi, dillerinizi kurutsun. seviyesiz münafiklar..


Diğer Din ve İnançlar

MollaCami.Com