Bölümler | Kategoriler | Konular | Kitaplar | İletişim


diyalog

dinlerin en üstünü,insanliGi kiyamete kadar tasiyacak olani islam dini deGil mi?dia beli sinirlar konularak yapilabilir.ancak bu diyoloGun dozunu kaçirip ''hakimiyet altina'' girmeye baslandiysa...ne feci olur dimi?biz osmanlinin torunlariyiz.osmanli,belkide geçmis büyük uygarliklar içinde,diGer dinlerle iyi iliski kurmakta ilk sirada gelir.ekonomik,politik iliskilerinde hep seviyeyi korumus asiriya kaçmaktan sakinmistir kendini.günümüzde ise bu dinler arasi diyolog kavrami politikada bizi disariya ve ne yazik ki son 20 yilda sosyal olarakta disariya baGimli yapmistir.dinimize sahip çikalim hem içerde ve de özellikle disarda,çiklim ki elimizdekilerden de birgün olmayalim.örnek aldiklarimiz gibi :( kafirin elini,eteGini öper duruma düsmeyelim!

Dinler arasi diyalog bir aldatmacadir. Bu milletin ve dinimizin temellerine yerlestirilmis dinamittir. Bati MedeniyetsizliGi'nin islam dünyasini kölelestirme planidir. Gözümüzü açip dünyaya bir bakalim. Basiretimiz baGli deGilse eGer göreceGiz ki, tüm dünyada ezen hristiyan, ezilen müslüman. Bati MedeniyetsizliGi kendisinden baskasini düsünmez sevgili kardeslerim. Bakin bu "dinler arasi diyalog" kepazeliGi sebebiyle hergün onlarca gencimiz çesitli vaatlerle kandirilarak hristiyan yapiliyor. Milletimizin birlik ve beraberliGinin bozulmasi üzerine oyunlar oynaniyor. Bu milletin gençlerini hristiyanlastirabilmek için her yil 15-20 milyar dolar harcaniyor. Gözümüzü açalim. Kendimize gelelim. Birtakim bos laflarla geleceGimizi tehlikeye atmayalim. Bir gün bir vesileyle kendi çocuGumuz tuzaGa düsürülünce mi kendimize geleceGiz. Beseri diyaloGa evet. Ama bu kandirmacaya hayir. Görmek istemeyene ne göstereceksin. Bunlarin hepsi bir oyun. Lütfen bu oyuna gelmeyelim. Önce imanimizi sonra vatanimizi kaybetmeyelim. VATANiMiZA VE MiLLETiMiZE SAHiP ÇiKALiM.

Allah (c.c.) imanimizi calmaya calisan ahmaklarin oyununa gelip ahmaklikta yarisan ahmaklardan olmaktan bizi muhafaza buyursun... Daha ne diyim...

AMiN...AMiN...AMiN...

AMiN KARDEsiM AMiN


Diğer Din ve İnançlar

MollaCami.Com