Bölümler | Kategoriler | Konular | Kitaplar | İletişim


iran amerika israil ve Türkiye ortada

Amerika su an terörist devlet olarak çocuGu israille birlikte emellerini yerine getiriyorlar su anda filistini ablukaya almis durumdalar filistindeki tüm hastane malzemeleri vede elektriGide keserek emelini siyasi olarak yapti amasimdi ise ekonomik ablukaya aldi .Allah belesini versice amerikanin isi bunlar hep ama bizim idareciler uyyorlar.iran amerika çatismasini anca Dirayetli diplomat ve özal gibi masaya yumrugunu vuracak bir devletr adami lazim bize su an Basbaknimiz susuyor ma biz ondan masaya yumruk vurmasini bekliyoruz.Bir savasta mutklaka bizi içine çekecektir.çünkü ben iranini yerine olsam öncelikle uçaklart nerden havaliniyor incirlik hemen bir orayi yerle bir ederim bu bir savunma sitratejisidir.evet bu bizim ekonomimizi dogrudan etkiler ya amerikayi acilen incirlikten atacagiz yoksa savasin esiGinde oluruz biz israile ise zaten buna bende inaniyorum iran cumhur reisi ahmedi nejatin dediGi gibi israil mutlaka yok olacaktir.birde israile normal bomba kar etmez nükleer bomba anca yok eder.israilin büyük israil hayaliinde haritaya baktim suriye ve bizizm güney dogu anadolu ve güney akdeniz içine aliyor.ama amerika insallah iran savas arzu etmiyoruz ama bsir irak deGil gerçekten rejime baGli bir ordusu ve insani var amerika belki vietnamdan daha çok kayipla çikar çünlkü ihalki rejimide esvmiyordu yani çok çatismadi ama iran halki bir inançli iki rejimine bagli vede amerikayi küfran ilan etmis bir devletBen savas istemiyorum ama amerika ve israilin yok olmasini Cenabi Allah tan diliyorum

Filistin meselesini bir kac gündür bambaska boyutuyla görüyorum.

Bugüne kadar Filistin cocuklarini israil askerlerine tas atarken, Tanklara karsi siper olurken görüyordum. Ama bu cocuklarin birbaska acisini görüyorum bu günlerde.

TV'deki haber bültenlerinde Filistinli böbrek hastasi cocuklarin nekadar mazlum durumda olduklarini gördüm. Haberlerde (tam sayisini unuttum) 5 veya 6 cocugun ilac yetersizliginden öldüklerini duydum. inanin o an DÜNYAM basima yikildi sandim. Ambargo tipi bu uygulama yine en fazla cocuklara aci veriyor...!
Ve sirada ayni hastaliktan tedavi göremeyen yüzlerce cocuk var. Bir an önce bu uygulama degismesse, hasta cocuklar icin netice hicte iyi gözükmüyor.

Yalniz bu hastalikla bogusanlarmi ? ....., hayir!
Her türlü tibbi müdaheleye ihtiyaci olanlar mazlum durumda !

Yalniz cocuklarmi? ......., hayir!
Büyüklerin durumuda pek icler acici degil.

Bunlar yalnizca hastahanedeki hastalar !
Birde Filistin halkini bir bütün olarak düsünelim . Ac ve susuz , cocuklar sütsüz ve mamasiz.

Su an Rasulullah efendimizin (s.a.v.) :

KOMSUSU ACKEN, KENDiSi TOK OLAN BiZDEN DEGiLDiR, mealli hadisi aklima geldi.

Her ne kadar Filistin nere bura nere desemde, inanin kalbimde olduklari icinmi bilmem , sanki yanimda aci cekiyorlarmis gibi hissediyorum kendimi.
Ve yukaridaki Hadis geliyor aklima....,
birsey yapamamanin acisi oksuyor tüm bedenimi.
Ne kadar zor...,
Elinin , kolunun bagli olmasi ne kadar zormus bunu bir daha anladim bu günlerde.

Bol bol dua edelim kardeslerim, bol bol dua....!
Hatta nefsimizi yenelim ve Teheccüt'e kalkalim ...,
en azindan zaman zaman...,

mazlumun koruyucusu yüce RABBiM,
onlari koru ALLAH'im,

AMiN !


Ülkeler ve Toplum Kültürü

MollaCami.Com