Bölümler | Kategoriler | Konular | Kitaplar | İletişim


En çok kizdiGim seyler...

1. islam düsmani'nin biri birseyler zirvaliyor...
Hurra, boykotlar, yuhalamalar ürün listeleri hakaretler vs...

Tam onlar ne istiyorsa onu yapiyoruz, onlar senaryoyu yaziyor bizimkiler oynuyor.
Ne protesto etmekten haberimiz var ne cevap vermekten.

Hasa Peygamber Efendimize dil uzatmis, mel'un seytanin adamlari. Hemen danimarka mallarini protesto ile operasyona basladik az daha danimarka ya savas ilan edecektik ucuz kurtuldular. Ya bu böyle mi olur? Ayni seyi basörtüsünde yasamadikmi? Binlerce öGrenci sokaGa döküldü ne kazandi? Hiç mi birseyler öGrenemedik bu adamlardan bu isi nasil yaptiklarini hiçmi çözemedik.

Tek basina birey düsünmüyor, Allah'im bu bana verdiGin bir sinav ben mutlaka bir hata yaptimki buda karsiliGi. YasadiGimiz topluma bakin. Din'e Peygamber'e saygi ne boyutta. iyice bakin ki O adamlarin yaptiklarindan çok daha fazlasi zaten içimizde var. Bir ülkede basörtüsü yasaklanan bir kadin itiraz ettiGinde su cevabi aliyor.
"Sanki kendi ülkenizde bu yasak yok."
Adamlar deseki,
"Sanki siz çok sahip çikiyorsunuz"
Haksizlarmi?

Hz. Muhammed'i sevmek, siir okumakla gösteri yapmakla olmaz. Ben duymadim ben görmedim Ne yurt çapinda camilerde Mevlütler okundu, ne bir meydanda çikip bir din alimi Bu bize Allah'u Teala C.C. nin bir uyarisidir kendinize çeki düzen verin demedi. Dedi mi?

istediGiniz kadar kizin, ne derseniz diyin. Vicdanimizi rahatlatarak bu ayibi üzerimizden atamayiz. Ayip onlarin yaptiGina cevap verememek deGil. Ayip Allah'u Teala ya karsi islediGimiz ayiptir.
Bilmiyormusunuz ki?.
Alemlere Rahmet gönderdiGi Ahmed Mehmed Mahmut Muhammed Mustafa isimleriyle övüp bizlere sereflendirdiGi Habibim dediGi bu mübarek Peygamberimizin koruyucusu yine Allah Celle.Celalehü. dur. Saçma sapan savunma taktiklerine girmeyip
Biz nerde yanlis yaptik biz bunu nasil hakettik biz o mubarek Peygamberimize bunun yapilmasina nasil izin verdik demek lazim. Ama yine hala yok. Unutuldu...
Hepimiz unuttuk öyle deGilmi. Bunada alisiriz. Buda geçer...

Ey ümmetim ben sana bu dini hangi zorluklarla ulastirdim, seni yücelttim, seni dinime ta'bi ettim, bana böylemi tesekkür ettin dediGinde Efendimiz. Cevabimiz heralde su olur...

Bir daha Ariel kullanmadik, Nestle yemedik, Danimarkaya bile gitmedik...

UYAN MÜSLÜMAN, SENiN DÜsMANiN KAFiRDEN ÖNCE NEFSiNDiR. SEN KENDiNi ADAM ETMEZSEN BUGÜN DiNiNE SÖVEN YARiN SENi DiNSiZ BiRAKiR.

Hakkinizi helal ediniz.


Ülkeler ve Toplum Kültürü

MollaCami.Com