Bölümler | Kategoriler | Konular | Kitaplar | İletişim


Çocuklar

ÇOCUKLAR

Eger bir çocuk kinanarak yasarsa suçlamayi ögrenir.Eger bir çocuk düsmanca davranislar içinde yasarsa kavga etmeyi ögrenir. Eger bir çocuk alay edilerek yasarsa sikilganligi ögrenir.Eger bir çocuk utanç içinde yasarsa suçluluk duymayi ögrenir. Eger bir çocuk hos görüyle yasarsa sabirli olmayi ögrenir. Eger bir çocuk tesvik edilerek yasarsa güvenmeyi ögrenir.Eger bir çocuk deger verilerek yasarsa saygi duymayi ögrenir. Eger bir çocuk esitlik ortaminda yasarsa adaleti ögrenir. Eger bir çocuk güven duygusu içinde yasarsa inanmayi ögrenir. Eger bir çocuk begenilerek yasarsa kendisinden hoslanmasini ögrenir.Eger bir çocuk kabul ve dostluk yasarsa dünyada sevgi aramayi ögrenir. Cocuklarin ögütten çok iyi örnege ihtiyaçlari vardir. Cocugun aynasi anne ve babasidir. Bu aynadan daima güzel seyler görmelidir. Cocuklariniza vereceginiz en güzel ve degerli hediye ilgi ve zamaninizdir. Cocuklar, hayat piyangosunun çok pahali alinmis biletleridir. Bu
bilete büyük ikramiye vurmasi ya da bos çikmasi sizin elinizdedir. Çocuklar donmamis beton gibidir. Üzerlerine ne düsse iz yapar.

ALLAH senden razi olsun...çocuklarimiza nasil yaklasmayi veya yaklasmamayi öGrettiGin için .. :D :D :D

kardesim kendime almak istediGim bütün doGrulari buraya toplamissin bize sunmussun. RABBiM senden razi olur insallah.varsa daha gönder lütfen!


Makaleler

MollaCami.Com