Bölümler | Kategoriler | Konular | Kitaplar | İletişim


Başörtüsüz kılınan namaz

Başörtüsüz kılınan namaz

Âlemlere rahmet Sevgili Peygemberimiz Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v.) Efendimiz bir hadis–i şeriflerinde şöyle buyurmuşlarrdır:

“Allah Teâlâ ergenlik çağına ulaşan kadının başörtüsüz olarak kıldığı namazını kabul etmez.” (1)


(1) Hâkim, Müstedrek, I, 251; Ebû Dâvûd, Sünen, Salât, 85, No: 641, I, 422; Tirmizî, Sünen, Salât, 277, No: 377, II, 215; İbn Mâce, Sünen, Tahâre, 132, No: 655, I, 214; Ahmed b. Hanbel, Müsned, VI, 150, 218, 259.

"Müçtehit taslakları"na arz olunur... Bakalım bu hadis-i şeriften de nasıl ucube bir istinbatta (!) bulunacaklar..?

bakalım islamın temel hükümlerini inkar edip de ben alimim diye televizyonlarda fetva veren sözde alimler ne yapacak

BUGÜN MÜRŞİD-İ KAMİL LER DİNLENSEYDİ BU TARTIŞMA OLMAYACAKTI BELKİDE

Evet Sevgili ESRAR Kardeşim... Aslında ben de senin gibi bir mesajla girdim ama, sen de ben de pekâla biliyoruz ki, onların söyledikleri de söyleyecekleri de belli nakaratlar...

Rabbim, eğer hidayetleri kabilse hidayet nasip etsin. Değilse bir diyeceğimiz yok.

İlgine teşekkürle selamlarımı sunuyorum...

"Allah onların kalblerini ve kulaklarını mühürlemiştir,gözlerinde de perde vardır ve büyük azab onlar içindir."(BAKARA/7) Ne gösterirsen göster, Hz. Peygamber dahi gelse ikna olmazlar zira bunlar İmam-ı Azam kimdir bu zamanda müçtehid biziz diyen sapıtmışlardır.Mevlam şerlerinden Ümmeti Muhammedi muhafaza eylesin

Rabbim, kötü âlimlerin şerrinden başta âlem-i İslâm'ı olmak üzere topyekün insanlığı muhafaza buyursun. Âlemin imarı da inkırazı âlimlerin-bilginlerin elindedir. Onların iyisisinin mürekkepleri, şehitlerin kanından bile ağırdır mîzan'da... Kötüleri de âlemin en kötüsüdür. Onlarla bir arada bulunmak, Yâr-ı Gâr Sıddîk-ı Ekber radıyallahü an zatihil athar hazretlerini sokan Ef'â yılanıyla aynı kafeste birlikte olmak kadar tehlikelidir.

Rabbim cümlemizi sapmaktan ve sapıttırılmaktan hıfz u himaye buyursun.

Selam, saadet ve hayırlı başarılar...


Blog Paylaşımları

MollaCami.Com