Bölümler | Kategoriler | Konular | Kitaplar | İletişim


İbret alınacak bir olay!

ibretle okuyacaginiz bu olay Hollanda'da gerceklesmistir. Bir genc kiz odasinda müzik dinlemekteyken, anneside sesli bir sekilde Kuran-i Kerim okumakla mesgulmüs. Bu sirada annesi kizina müzigin sesini kismasini söylemis. Bunun üzerine genc kiz annesine bagirarak kendisinin susmasini istemis. Genc kiz annesinin onu dinlemedigini ve Kuran-i Kerimi hala sesli bi sekilde okumaya devam ettigini görünce hemen, insanlara rehber amaciyla indirilen kutsal kitabimizi annesinin elinden alip yirtar. O an genc kiz alev alip yanmaya baslar. Söndürmek icin üzerine battaniye atar annesi. Battaniyesini kaldirdigindaysa asagida görülen ibretli manzarayla karsilasir. Genc kiz su an Hollanda'da bi hastanededir. Ailesi igne yaptirip öldürülmesini istiyor.

Bu olay dünya basininda sizinde tahmin edebileceginiz nedenlerden dolayi pek yer almadi, fakat insanlar arasinda cok konusulmakta. Olayida bazi kaynaklardan duydugumuz kadariyla size anlatmaya calistik.
bu kızın resmide vardı arkadaşlar buraya koyulmuyo http://www.komplolar.com/komploarsivi/modu....php?blog_id=57 bu linke tıklayarak resme bakabilirsiniz şaka değil gerçekkk !!!!!

Kardeşim Bu olay yalan O fareye benzeyen şeyin 3 tane maketini yapmışlar sonra sagına ya da soluna geçerek fotografını çekmişler..Sadece uydurma bunlar. Gündemi meşgul etmeye çalışıyorlar.. İnanmayın Kardeşim bunlara..

bu olayı bende duymuştum eğer gerçekse çok ibretlik bi durum....Allah razı olsun emeğine sağlık..........


İz Bırakanlar ( İslam Büyükleri)

MollaCami.Com