Bölümler | Kategoriler | Konular | Kitaplar | İletişim


kadının hesabı

kadının biri namazını hiç eksik etmezmiş.her kıldığı namazın ardından kapının arkasındaki çuvala bir pirinç atarmış.birgün çocuklarına şöle vasiyet etmiş ''eğer ben ölürsem kapının arkasındaki çuvaldaki pirinci alın ve pilav yapıp herkese dağıtın''.kadın günü geldiğinde hakkın rahmetine kavuşmuş.çocuklarının aklına annesinin vasiyeti gelmiş.gitmişler pirinç çuvalının yanına ama annelerinin onca sene attığı pirinç yok.sadece içinde 3 tane pirinç kalmış.yani kadının sadece okadar namazı kabul olmuş.Rabbim bizi şefaatinden mahrum bırakmasın.dualarımızı kabul etsin.bizi utandırmasın rabbim.bu hikaye kendini çok dindar gösteripte,karşısındakilerin yaptıklarını beyenmeyip onların kalbini kıranlara gitsin.Allah katında kimin ne olduğu bilinmez.

ALLAH razı olsun kardeşim ellerine sağlık çok güzel yazı ALLAH ktında kimin ne olduğu bilinmiyor mevlam kendi sevdiği kullar arsında kılsın bizleride

çok haklısın kardeşim alalah ibadet lerimiz kabul etsin inş.

ADIGÜZEL

Allah (cc) razı olsun kardeşim. Rabbim bizleri sevdiği kullarından olmayı nasib eylesin ve nefsimizle başbaşa bırakmasın. Namazından çalan kullardan olmaktan yalnız Ona (cc) sığınırız.

Allah razı olsun kardeşim. Teşekkürler.. Rabbim bizleri Kendisine hakiki kul Efendimiz (SAV) e hakiki ümmet olmayı nasip eylesin. İbadetleimizi kabul eylesin.

selametle
güvercin


Hayatin Icinden Islam

MollaCami.Com