Bölümler | Kategoriler | Konular | Kitaplar | İletişim


ÜNİVERSİTE GENCLİGİ NEREYE GİDİYOR

ÜNİVERSİTE GENCLİGİ NEREYE GİDİYOR BASLIGI ALTINDA YER ALAN YAZILARI SILDIM.

GENCLIK NEREYE GIDIYOR?

GENCLIK IKI KITAP OKUMAKLA KENDINI ALLEMEYI CIHAN SANDIGI SÜRECE BEN BILIRIM BEN EDERIM BENIM BILDIGIM EN DOGRUSU DEDIGI SURECE EGOLARI REHBER EDINMIS OLDUGU HALDE SON GAZ GIDIYOR:: AMA NEREYE?

SABAHA KADAR KIZLARLA CHAT YAPIP ÖGLEYE KADAR ZIBARAN AKSAMA DOGRU ISE KURANI KERIM AYETLERINI FORUMLARA YAPISTIRIP SIZ YANLIS BILIYORSUNUZ BENIM BILDIKLERIM EN DOGRUSU DEMEYE VARIP MILLET AYA GIDERKEN YAYA GIDIYOR.

DISKO VE BARLARDA LAKIR LAKIR ALKOL TUKETIP SABAHLARA KADAR FAHISELERIN KOYNUNDA DANS EDEN GENCLIK CEHENNEME SEL GIBI AKIYOR

BIZ ORADAN NE KADARINI KURTARABILIRSEK BIZE KARDIR.

BUYRUN BURDAN DEVAM EDELIM

SELAM SEVGI VE DUA ILE

Allah razı olsun pirireis. Çok doğru söyledin bak. Gençlik bir girdaba doğru gidiyor. Allah bizi doğru yoldan ayırmasın. ayırlı insanlarla karşılaştırsın. Kötü insanların, nefislerimizin vede eytanın şerrinden muhafaza etsin..

selametle...



"Mü'min, kulluk elbisesi günahlarla yıprandığında, onu tövbe iğnesiyle yamayandır. Talihli kişi, tövbesi üzerine ölendir."(H.Ş)

---

Ellerine sağlık piri reis,tam da içimizden geçen duygulara tercüman olmuşsun.
söylenecek başka söz yok vesselam....



Aşkta tıpkı ELİF gibidir, isminde gizlidir. Ama okunmaz, o olmadan da besmele sese gelmez, o herşeyin içindedir; hiç birşeyde görülmez


Serbest Kürsü

MollaCami.Com