Bölümler | Kategoriler | Konular | Kitaplar | İletişim


Rakı Şişesinde Kubbet'üs Sahra

İsrail şirketinin bu çirkin davranışına dikkat çeken El-Aksa Kutsal Mekanları İmar Kurumu, içki şişelerinin üzerine Kubbetü’s-Sahra ve Kudüs resmi konulmasının Müslümanların kutsal değerlerini çiğneme ve milyonlarca Müslümanın duygularıyla alay etme anlamına geldiğini belirtti.

El-Aksa Kurumu, Ramle kentinden Ahmed El-Ibra’nın alışveriş yapmak üzere gittiği bir dükkanda üzerinde Kubbetu’s-Sahra ve Kudüs resimleri bulunan içki şişeleri gördüğünü ve karşılaştığı manzara karşısında şaşkına döndüğünü, bunun üzerine bütün içki şişelerini kırdığını ve basın mensuplarına göstermek üzere bir tanesini sakladığını açıkladı.

“Dün peygamber Efendimiz’e hakaret eden resimler dağıtanlar bugün de Kubbetu’s-Sahra ve Kudüs resimlerini içki şişelerine yapıştırıyorlar” diyen Ahmed El-Ibra, Rahofot ve Eşdud bölgesindeki İsrail dükkanlarında bu şişelerin yoğun bir şekilde satıldığını söyledi ve Müslüman yetkilileri, İsraillilerin bu şişeleri satışını engellemeye davet etti.

El-Aksa Kurumu, Kubbetu’s Sahra ve Kudüs resimli votka şişelerinin üzerindeki etiketlerde Ukrayna’dan ithal edildiğinin ve Yahudi dini kurumları tarafından pazarlanmasına izin verildiğinin yazdığını açıkladı.

Filistin İslami Hareket sözcüsü avukat Zahi Nuceydat, bu fiilin İsraillilerin halkıyla ve kurumlarıyla Kudüs ve Mescid-i Aksa’ya duydukları kinin boyutunu gösterdiğini söyledi.

El-Aksa Kurumu bu sabah yayınladığı bildiride, “Siyonizm çılgınlığının günlük planları arasına Mescid-i Aksa’nın kutsallığını çiğnemeyi koyduğu iyice anlaşılmıştır” dedi.

İçki şişelerine Kubbetu’s-Sahra ve Kudüs resimleri yapıştırmanın Müslümanların en kutsal mekanlarından biri olan Mescid-i Aksa’ya ve bir buçuk milyar Müslümana hakaret olduğunu belirten El-Aksa Kurumu, İsraillileri bu davranışlarından vazgeçmeye çağırdı. El-Aksa Kurumu, İslam ülkelerinden de Mescid-i Aksa ve Kudüs’e yönelik saldırıları engellemek için harekete geçmelerini istedi.

habervakti : 23.01.2007

Sevgili rabia,
haberin için teşekkürle
yahudiler her zaman her fırsatta dinimize hakaret ediyorlar,coca cola ile alakalı

www.gbilisimgrup.somee.com/haber/detay.asp?hid=342 - 31k
bu sitede colanın yazısının ne anlama geldiği açıklanıyor.
selametle..


Haberler

MollaCami.Com