Bölümler | Kategoriler | Konular | Kitaplar | İletişim


Avrupa BirliGi

Selamün Aleyküm,
Sevgili Kardeslerim bizler Türkler, türkiyede ve diGer ülkelerde yasayan müslüman türkleriz atalarimizin Avrupaya ve dünyaya medeniyet yaymasi bizim suçumuzmu hayir bununla gurur duyuyoruz.
evet simdi bunlar kendilerince bu müslüman toplumu içlerine almak istemiyormu yoksa banami öyle geliyor.
Korkuyorlar evet iSLAM' dan korkuyorlar, Çünkü Hak dine dönünce biliyorlar ki yalan dolan olmayacak, her sey düzelecek bu da kapitalistlerinisine gelmiyor.
Sonuç diyeceksiniz. Benim sahsi kanaatim sudur , Biz avrupa birliGine girmeyelim ve gümrük birliGi anlasmasini fesh edelim. inanki rahatlariz. bakin ozaman bize nasil yalvaracaklar.
Altin çamura düsmeyle deGeri eksilmez! diye bir atasözümüz var, çamura düsmeyelim
girmeyelim su avrupa birliGine.

Almiyacaklar ki zaten direttiklerine baksana kivira kivara ne hale geldiler

Avrupa BirliGi bizi kabul etmek zorunda...

Bence rest çekmemiz doGru bir hareketti

Avrupa BirliGi için dönüm noktasi bu. Bizim için deGil. EGer çuvallarlarsa mahvolurlar.

hemen rest cekin o zaman yaws. ne duruyorsunuz ;)

Öncelikle selamünaleyküm

Sevgili Arkadaslar bildiginiz gibi bizim Memlektimiz üretici bir devlettir. Allahü teala 90% nigmetlerin türkiyeye vermistir, 10% ise diger Ülkelere dagitilmistir, yani bizim Avrupa birligine girmek icin caba göstermemimze gerek yok ve onlara ayak uydurmamiza da hic gerek yok . birgün gelecek onlar bize yalvara yalvara ne olursunuz bize katilin bizi su inflasyon ve baris derdinden kurtarin diye yalvaracaklar. Maddi Manevi olarak zenginiz Elhamdülillah. Süphesiz ki elimizde olanlara sükür edersek biiznillah Allahü teala onun mükafatini verecektir, yok elimizde olanlara sükr etmessek elimizde olan nigmetlerde yok olup gider.

Avrupa BirliGi Türk Ulusu için bir kurtulus kapisidir,kisir düsünceler bu gerçeGin önüne geçmemelidir.Zengin olan kültürümüzü gelismis olan ekonomi ile birlestirmenin neresi kötü olabilir.Avrupa BirliGine girme ile sosyal durumun bozulacaGini düsünenler kendilerine güveni olmayanlar olabilir ancak...

su anki ekonomik durumda her iki taraf da birbirine muhtaç


Serbest Kürsü

MollaCami.Com