Bölümler | Kategoriler | Konular | Kitaplar | İletişim


MÜSLÜMANLiKTAN HRiSTiYANLiGA GEÇis VE HÜKMÜ

Tavsan DaGa küsmüs de daGin bundan haberi olmamis" diye bir atasözümüz vardir ya! iste bu siralarda onu yasiyoruz.Müslümanliktan bi haber manken hristiyan olmus da tüm medya bununla mesgul.Ya arkadaslar insallah yanilmiyorumdur ama bu kadin ömründe camiye girmismidir ki müslümanliktan cikmis olsun.

Bu kadinin müslüman olduGunu sanmiyorum münafik olabilir ancak ne yazikki toplumumuzda islamdan hizli bir uzaklasma var hristiyan olan insanlar ciddi sayida var. Genç nesilin islami bilgisi olmadiGindan hristiyanlik güzelmis gibi gösteriliyor Misyonerler çalisiyor ne yazikki müslümanlar uyuyor.

bu mankenin müslümanliGi birakmasi elbetteki kendine zarar,dini bütün müslümana ne etkisi olabilir,fakat itikadi zayif insanlarda etkili olabilir süphe uyandirabilir,hangi dinden olursa olsun hepsi ALLAHA gider diyebilirler,PEYGAMBERiMiZ HZ.MUHAMMED MUSTAFA(S.A.V.)'i tanimayan bilmeyen, ashabdan habersiz, Evliyalardan habersiz kisaca dinimizden habersiz insanlarin hangi dine gittiklerinin de bir önemi olmasa gerek.

Ömründe islam adina bir kelime dahi ögrenmis ki hristiyanlik adina ögrensin.

islami yasiyor olsaydi öyle manken olmazdi dimi ;)

SeVGiLi HANCi Maksat manken deGil elbete bluedeeper kardesimiz gerçekden guzel yazmis.Toplumumuzda dinden ciddi manada bir uzaklasma var.Ama sanirim bu isin farkinda olan ALLAH için din için çalisan TARiKATLAR VAR Ki[red]ALLAH onlardan razi olsun[/red]onlar calismakta..

doGrudur haklisin


Güncel & Siyasi Olaylar

MollaCami.Com