Bölümler | Kategoriler | Konular | Kitaplar | İletişim


VAHŞİ INTERNET

GELECEĞİMİZ İÇİN BİRŞEY YAPALIM



Vahşi internet , Türklerin mahrem kaleleri olan evlerine, hayat alanlarına en acımasız saldırısını başlatmıştır. Hedefte bir Türk’ün her şeyi olan Dini vardır. Bunu, ahlakımızı bitirerek başarmak istemektedirler.
Çağın matbuası, çocuklar için oyun bahçesi, kütüphanemiz olan bu düzlemde kötü, basit, ucuz, kültürsüz insanların görüntüsünü FİLTRE teknikleri ile kilitlemeliyiz.
Filtrelerin kapatamayacağı; film siteleri, online chat, sohbet, tavla, kağıt, okey gibi psikotrop ve de düzeysiz sitelerin TELEKOM tarafından Türkiye’ye dağıtımının filtre edilmesi veya genelağ’dan kaldırılmaları için teknik ve hukuki savaş başlatalım. Messengerlere temiz dil süzgeçleri yerleştirmeleri için müstahsillerine tavır yapalım.
(Münferiden Explorer’a sağ tıklayıp özellikler-güvenlik -yasak siteler listesi de yapabilirsiniz)
Aşağıda; kullanımı, iptali kolay, yan etkisiz, tesirli ve de ücretsiz bir filtre (webloc) linki verdim lütfen herkes evinde ofisinde filtre kullansın. Kurtuluş savaşı bitmedi, vahşi düşmanı yenmeliyiz.



http://www.weblocker.fameleads.com/weblock.exe

INSTALL

http://weblocker.fameleads.com/weblock.exe

UNINSTALL

BAŞLATTAN/ ARA/ DOSYA VE KLASÖRLERDE
Hazneye weuninstall yazın ara butonunu tıklayın. Gelen uninstal butonudur. (sağ tıklayıp gönder/ masaüstü/ yoluyla masa üstüne yerleştirebilirsiniz)
Bulduğunuz uninstall butonuna 2 defa sol maus tıklayın. Sonra peşpeşe belirecek butonlararı yes ok/ tamam/ ve şifrenizi yazın OK tıklayın . İşte iptal ettiniz.
Bilmek isterseniz genelağda en iyi filtre şu sıralar ishield dir diğer ismi (netfiltre)dir.
Zehirliok platformuna Türk imali filkur filtre yi önermiştik fakat müstahsilinin elinde değil herhalde 2007 itibariyle tekamül edemedi. Zehirli ok yönetimine de ulaşamadığımızdan Linki weblock’a çeviremedik.
Başka okuyucular başka başka filtreler önermişler Rtük ün filtresi mesala kendisi gibi edilgen. Diğer zikredilenler de fasa fiso. Denemeyin değmezler.
En iyisi diye zikrettiğim netfiltre optik, scan tekniği ile çalışır. Ama fahiş bir fiyatı var. Weblock ise kavram tanıyarak tesbit ediyor, hem demo değil hemde ücretsiz.
Üreticisine Müslüman değilse Allah cc hidayet etsin dilerim.

ADULT FİLİM, VİDYO, ONLİNE PROSHOWLAR, OKEYLER, TAVLALAR

İşte hiçbir filtre bunları engelleyemez. TELEKOM kesebilir. Veya yasak site alanına bir bir işlemeniz gerekir. Şöyle ki genelağ (internet) simgesine sağ tıkla/ özellikler/güvenlik/yasksiteler/ site adresini yaz veya yapıştır bu siteye artık bu PC den girilmez. (iptal edilmezse)
Evde küçükler vd hiç girmesin isterseniz internete şifre de koyabilirsiniz.
Genelağa sağ tıklayın, özellikler/içerik/genel/parola oluştur…..ve bir parola yazın asla parolayı bilmeyen giremez, format gerekir.


sevgilerimizle

Çocukları kutardık teşekkür ediyoruz. Bir hafta oldu mükemmelmiş.

Webloc u kurduk. Sonra korkup uninstall ettik. Fakat şimdi taman diyip, yeniden kurduk. Harkulade.

bu filtreyi indiremiyorum siteye ulaşamadım yardımcı olursanız çok makbule geçer

ÇOK BÜYÜK BİR İYİLK BU, AMA KULLANDIĞIM BİLGİSAYAR İŞYERİME AİT OLDUĞU İÇİN BİRŞEY YAPAMIYORUM, ANCAK TANIĞIM ARKADAŞLARIMA YARDIMCI OLABİLİRİM. ALLAH RAZI OLSUN, SELAMETLE.


Serbest Kürsü

MollaCami.Com