Bölümler | Kategoriler | Konular | Kitaplar | İletişim


'Namaz kılmasınlar bale yapsınlar'

Türkiye'mizin çağdaşlaşma sürecinde laiklik' konulu toplantıda konuşan ÇYDD Genel Başkanı Türkan Saylan, Türkleri eleştirdi çocukların namaz yerine bale yapmasını istedi.
Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Genel Başkanı Türkan Saylan, Türkleri barbarlıkla suçladı. İstanbul Teknik Üniversitesi Maçka Yerleşkesi'nde 'Türkiye'mizin çağdaşlaşma sürecinde laiklik' konulu toplantıda konuşan Saylan, Türk milletinin tarih boyunca hep yakıp yıktığını öne sürdü.

Türkan Saylan, çocukların namaz kılmasını değil, bale yapmasını istediklerini söyledi.
Bunun bir alışkanlık haline geldiğini iddia eden Saylan şöyle konuştu: "Biz Türkler hep akın etmişiz; yakıp yıkmışız, başkalarının yaptıklarını yakıp yıkmışız. Şimdi kendi yaptıklarımızı yıkıyoruz. Nedir bu alışkanlık. Biz yakıp yıkmak için var değiliz. Biz yaratmak, geliştirmek ve çağın üstüne geçmek için varız."


Atatürkçü Düşünce Derneği'nin 14 Nisan'da düzenleyeceği mitinge destek talebinde bulunan Saylan, "ÇYDD olarak 14 Nisan'da Ankara Tandoğan'dayız. Yozlaştırmaya çalışanlar olacaktır. Aramızdan da çıkacaktır. Çağdaş, laik ve demokratik bir Türkiye'nin devamı için yapılması gerekenleri yapalım. Sesimizi duyuralım. Bir kişi bin kişiye, bin kişi binlerce kişiye ulaşabilir." şeklinde konuştu. Çocukların namaz kılmasını değil, bale yapmasını istediklerini dile getiren Saylan, şunları söyledi: "Türkiye'nin bölünmesine, ırkçılığa yönelmesine, binlerce yıl öncesinin Arap ve İran âdetlerinin gelmesine karşıyız. Çocuklarımızın sıra üstünde namaz kılmasını değil bale yapmasını istiyoruz. İnancın insanların iç dünyasında saklı olmasını istiyoruz."

Konuşmasında Gençlik Korosu'nu yöneten müzisyenin isminin Muhammed olmasından yakınan Saylan, "Gençlik Orkestrası'nı yaratan ve yöneten arkadaşımızın ismi Muhammed. Düşünebiliyor musunuz buradaki ironiyi?" yorumunu yaptı. Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimler nedeniyle Türkiye'yi zor günlerin beklediğini savunan Saylan, seçime katılacak partilerin sembolleri ile dalga geçti. Saylan şunları söyledi:

İnsanlar okuma yazma bilmesin ki parmak bassınlar. Seçim kâğıtları at, eşek, arı ve kuşlarla dolu. Bilinir ki okuma yazma bilmeyen çoğunluktadır ve onlar ancak parmak basarak oy verirler. Onların ağaları, tarikat reisleri çağırır ve biz ata, eşeğe, arıya ya da kuşa oy vereceğiz derler. Böyle bir topluluk nasıl kalkınır? Böyle bir topluluk cahil bırakılmıştır. Bizi yönlendirmek isteyenlere, bizi koyun sananlara karşı dikkatli olalım. Bu ülkedeki insanları siyah-beyaz diye ayırmak, vatansever veya vatan sevmeyen hain diye ayırmak kimin haddine'"

:)) :)) :)) Gerçektende çok güldüm ya fıkra gibi..

Hanım Demeyeye bile dilimin varmadıgı bu aciz yaratık başka dünyada mı yaşıyormuş. Türkler yıkıcıymış , üretici degilmiş. Onun gibi şuculuk buculuk yapanlar mi üreticiymiş.. Heralde bu Yaratıgın hiç tarih bilgisi yok .. Bir orkestranın Şefinin adının Muhammed olmasına tahammül edemeyen adamdan ne beklenir ki örümcek kafalılar , yobazlar nolacak.. İnşaallah bu devlet bu Zihniyette ki ,Zihniyetsizlere kalmıyacaktır.

O kendi kızını baleye teşvik edebilir ama Müslümanlara Karışamayacaktır.

------------------------------------------------------------
"O erler ki;gönül fezasındalar,
Toprakta sürünme ezasındalar.
Ne cennet tasası ve ne cehennem;
Sadece Allah'ın rızasındalar.. "

bilere uyanın diye haykırıyor müslümanlar olarak kendisi chennem yolunu tutmuş allah bizleri ç

bunların hepsi mason .be örümcek kafalı masonlar.ALLAH siz ve sizin gibi düşünenlere Gadab'ıyla muamele eder inşaALLAH. biz müslümanları da sizin gibi kafir ve yahudi uşaklarında kurtarır inşALLAH. selametle.

ne diyeceğimi bilemiyorum allah nasıl biliyosa öyle yapsın

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Aşkta tıpkı ELİF gibidir, isminde gizlidir. Ama okunmaz, o olmadan da besmele sese gelmez, o herşeyin içindedir; hiç birşeyde görülme


Haberler

MollaCami.Com