Bölümler | Kategoriler | Konular | Kitaplar | İletişim


Ahmed Günbay Yildiz

Ahmed Günbay Yildizin Kitaplarini hepinize tavsiye ederim .
Kitaplarinin çoGun MEB tarafindan tavsiye de ediliyor. :Çocuklarin gençlerin tikandiklari yerde AHmed Günbay Yildizin Kitaplarinda bir yol bulabileceklerine inaniyorum.

Büyük usta A.G.Yildiz i bu zamana kadar okumayan varsa,otursun kendine acisin.
Size bir fikra anlatayim,konu ile alakali biraz;Temel ile Fransiz bir Profesör sandal ile denize acilmislar.Biraz gittikten sonra Prof. bizim Temele sormus;"-Siz Kimya bilirmisiniz?" Temel ;"-Hayir " demis. Prof;"-Vah vah ömrünüzün yüzde 30 u gittimis."Az daha gittikten sonra bu sefer yine Prof.bizim Temel e;"- Siz acaba Fizik biliyormusunuz?" diye sormus. Temel mahcup tabii;"- Hayir " demis."-Vah vah ömrünüz yüzde 30 daha gitmis." demis Prof.Az daha gittikten sonra denizde bir firtina baslamis. Bu sefer Temel Profesöre dönerek ;"- Söyleyin bakalim siz yüzme biliyormusunuz?" diye sormus.Prof;"- Hayir bilmiyorum." deyince Temel;"-Eh madem öyle sizin ömrünüzün yüzde 100 ü gitmis." demis.
Yani kardeslerim,ömrümüzü mühimden ehemmiyetsize dogru siralarsak inaniyorum ki,A.G.Yildiz da bu MÜHiMLER siralamasi icersinde yer alabilecek bir yazar.

bu kitaplar ilkokul 5 ve lise 2 siniflari arasinda okunabilir...uygundur...ama yasini basini almis bir de iyi bir egitim almis kisilerin ahmet günbay yildiz, emine senlikoglu, halit ertugrul gibi yazarlarin kitaplari ile bosbos vakit gecirmelerine gerek yok...daha güzel kitaplar var...onu okuyacagina git hz.ibrahim veya hz.aise vaya hz. ömer kitaplarini okuyun..ibret alip düsünün...belki sefaatlerine nail oluruz.

Yeni baslayanlar ve çocuklaer için iyi bir tavsiye. DiGerlerine zaman kaybindan baska bir sey deGildir A. G. Yildiz. Saygilar...


Kitap Tavsiye ve Analizleri

MollaCami.Com