Bölümler | Kategoriler | Konular | Kitaplar | İletişim


İslam'ı seçene 20 yıl hapis cezası istiyorlar

Din olarak İslam’ı seçenlerin hızla artması üzerine kaygılanan ABD, bunun önüne geçmek için kanun çıkarıyor.

Son günlerde İslam’ı kabul edenlerin sayısındaki hızlı artış üzerine İslamiyeti seçenlerin 20 yıl hapis cezasıyla cezalandırılmaları için kanun teklifi hazırlandı.

Amerika’da ırkçı Society of Americans for National Existence (Ulusal Varoluş için Amerikalılar Topluluğu) örgütü İslam’ı seçenlerin 20 yıl hapis cezasına çarptırılması için bir girişim başlattı.

Amerika’nın sonunu getirecek büyük bir komplo olarak tanımladığı İslam’a savaş açan örgüt, İslam’ı yok etme planı çerçevesinde İslam’ı seçenlerin hapis cezasına çarptırılmasını sağlayacak bir kanun teklifi hazırladı.

Amerika’da son günlerde yapılan kamuoyu yoklamaları İslam’a girenlerin sayısında önceki yıllara oranla büyük bir artış olduğunu gösteriyor.

Dünyada bir ilk olan bu ırkçı girişime öncülük eden SANA örgütü, camileri ve İslam merkezlerini de İslam’a bağlılıklarına göre tasnif edeceğini ve Amerikan kamuoyuna ve yetkililere sunacağını açıkladı.

Amerikalı Müslümanlara göre bu tür girişimler, Müslümanlar üzerinde baskı kurup Amerika’dan göç etmelerini sağlamayı hedefliyor.

Amerikalı Müslümanlar, baskıların bu şekilde devam etmesi halinde Amerika’da İslam’a davetin Mekke’de dönemindeki gizli davete benzer bir duruma geleceğini belirtiyorlar.



Kaynak: Asım Sancaktar / Dünya Bülteni

Yahudi ve mason yöneticilerden de ancak bu beklenir. Ama ne kadar çabalarsa çabalasınlar kalbine iman nuru düşen biri yasaklara bakmaksızın ölünceye kadar imanını kaybetmez. Ayrıca hapis durumu iman sahibinin imanını zayıflatma yerine tam tersine iyice güçlendirir. Bunun örnekleri tarihte Ashab-ı Kiram'da, atalarımızda, ve birçok mübarek zatlarda da görülmüştür. Bundan dolayıdır ki bu durum ABD'nin ya tam Müslümanlaşması ile biter ya da ABD denilen devletin ebediyen tarih sahnesinden silinmesine kadar varır. Nasıl ki Peygamber Efendimiz döneminde Mekkeliler'in birçoğu peygamberimize karşı çıktı ve daha sonra da İslam'ın güzelliğini görünce iman ettiler; ABD'de İslam'a karşı çıkanlar da elbet birgün İslam'ın cazibesine dayanamayıp Müslüman olacaktır. Veya Ebu Leheb gibi Ebu Cehil gibi inatla inkâr edecekler; ve kendi sonlarını hazırlayacaklardır. Hem bu dünyada hem de ahirette huzuru bulamayacaklardır.

Hz. Allah onlara da hakiki iman nasib eder inşaallah...

Amin FARMERSİN kardeşim çok güzel yorum yapmışsınız.Mevlam müslüman olmayan ülkelerde yaşayan mğslümanlara yardım etsin inş.Sadece abd değil diğer ülkelerde de zorluk çekenler var.Allah Islah etsin dinimizi yaşamamıza engel koyanları..
**Sevgi Gül gibidir,Yusuf'a Benzer,Onu Koklamaya Bir Yakup İster,Sevgiyi Allah Korur,Kula Yetmez,Gönülde Oldumu Söze Gerekmez..!!!!******

emeğinize sağlık arkadaşlar,yorumlar mükemmel,Allah c.c. razı olsun...Allah bütün müslümanların yardımcsı olsun...



Aşk da tıpkı ELİF gibidir, isminde gizlidir. Ama okunmaz, o olmadan da besmele sese gelmez, o herşeyin içindedir,hiçbirşeyde görülmez..

islamı seçmenin cezasını masonlar böyle vermek istiyorlar. demekki korkuyorlar allahında hesabının olduğunu bilmiyorlar kafirler ne yaparsa yapsın ALLAHIN dediği olacak yaptıkları zülmün içinde boğulacaklar inşallah


Serbest Kürsü

MollaCami.Com