Bölümler | Kategoriler | Konular | Kitaplar | İletişim


Camiyi Geneleve Benzetene Mason Onuru!!

Böşürtüsünü ilk fahişeler taktı. Camilere seks odası kurulsun hem imam para kazanır hem de..." gibi adice sapık, hakaretvari ve provake kokan fikir ve görüşlerin sahibi Muazzez İlmiye Çığ'a, Büyük Mason Locası'ndan onur...
Masonlar, İslam'a hakaret edenleri ödüllendirmeye devam ettikçe haklarında ki ''İslam Karşıtı'' iddiaları da güçlenmeye devam ediyor..
Bunlar iddia olmaktan çıkıyor. Gerçek olduğu anlaşılıyor..

İşte bir örnek daha!

Araştırmacı Muazzez İlmiye Çığ, Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Büyük Locası'nda konferans verdi. Loca, Çığ için “Hemşire” ifadesini kullandı.

Sümerolog olarak takdim edilen, ancak Hititoloji mezunu olan araştırmacı Muazzez İlmiye Çığ Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Büyük Locası'nda konferans verdi. Konferansın duyurusunda “İlmiye Hemşire” ibaresi dikkat çekti.

Yakın tarihe kadar Loca etkinliklerine katılmaları tartışma konusu olan kadınların yeni dönemde etkin görev aldıklarının göstergesi kabul edilen bu gelişme, kısa süre önce mason locasında iktidar mücadelesini kazanan ve “ulusalcı kanat” olarak nitelendirilen Salih Evcilerli'nin reformları arasında sayılıyor.

“KİTAPLARI KAPIŞILDI”

Loca'nın etkinlikleriyle ilgili raporunda, İlmiye Çığ'ın verdiği konferansın içeriğinden bahsedilmezken, “Geçtiğimiz günlerde lokalimizde Muazzez İlmiye Çığ, hemşiremiz ile bir söyleşi düzenlendi. Kalabalık kardeş ve hemşireler önünde yapılan söyleşide Muazzez İlmiye Çığ hemşiremiz ayakta hiç oturmadan 1,5 saat konuştu. Söyleşi sonunda fuayede sunulan kitapları kardeşler tarafından adeta kapışıldı” denildi.

CAMİYİ GENELEVE BENZETMİŞTİ
Muazzez İlmiye Çığ, "Vatandaşlık Tepkilerim" adlı kitabında tartışılacak cümlelere yer vermişti:

"Madem ki dinimizde imam nikahı ile seks doğal görülüyormuş... O zaman gizli yerlerde değil, eski mabetlerde olduğu gibi, camilerde birer aşk odası konsun. İsteyen gidip orada bir imam nikahı ile seks yapsın. Böylece hem camiye gelir olur, hem de imam para kazanır. Canı seks isteyen kadınlar ve erkekler orada imam nikahı ile kendilerine göre veya şeriata göre yasal seks yaparlar."

BÖŞÖRTÜ FAHİŞELERDEN GELDİ
Çığ yine başörtüsü konusunda çok tartışılan fikirleri kitabında yeralmıştı. Çığ, ’Kadınların başını örtme geleneğinin, Sümer tapınaklarında genel kadınlık yapan Sümer rahibelerine dayandığını’ öne sürmüş ve ’Başörtüsü Sümerlerde mabet fahişeleri tarafından kullanılırdı’ iddiasını ortaya atmıştı.


Haberler

MollaCami.Com