Bölümler | Kategoriler | Konular | Kitaplar | İletişim


SALMAN RADUEV

kardesleri gibi ecdadi gibi savasçiydi ve gerçek bir kahramandi. inançlari için yasadi ve bu yolda Rabbine yürüdü...

Birinci ÇEÇEN- Rus savasinin islama kazandirdiGi komutanlarin önde geleniydi. Salman Raduev Kizilyar baskini ve pervomayskoye mücadelesiyle tanindi raduev Çeçenyanin Gudermes Belediye BaskanliGi görevindede bulundu.. Kendisi sehid Liderimiz Cahar Dudaev'in damadiydi.

Korkak ruslarin komik mahkemesine çiktiGindada onlara ders vermeyi ihmal etmedi ve yaptiGi konusma unutulmadi...

'kendi vatanimi savundum. biz Ruslari ÇaGirmadik, onlar gelip bizim vatanimizi isgal ettiler. Biz savasi istemedik, onlar gelip bizimle savasmak istedi. Ruslar, askerlerimizle savasmak yerine çocuk, kadin ve yasli insanlari öldürdü. Sizin benim hakkimdaki hükmünüz ceza deGil, mükafattir. ALLAH'in bana verdiGi ömrü, O'nun yolunda ve kendi vatanima harcadim. Her sey ALLAH'in elinde. O istediGi zaman ben burdan çikarim. Ben önce ALLAH'in sonra komutanim Cahar Dudaev'in askeriyim. SavastiGim için asla pisman deGilim..... ALLAHiN RAHMETi ÜZERiNE OLSUN.

Ne kadar güzel seyler bulup yaziyorsun kardes.Allah u Teala yar ve yardimcin olsun.Çok iyisin.

Allah razi olsun.biz yastakiler iyi kötü cecenistandaki haksiz ve insafsiz zülümü biliyor ve dualarimizla destekliyoruz.sik sik böyle güzel yazilarla genc nesillerede hatirlatilmali.SALMAN RADUEV ve onun gibi nice adsiz kahramanlara ve askerlere HAZRETi ALLAH RESÜLÜ S.A.V EFENDiMiZi KOMSU ETSiN iNSALLAH :sizdende yazilarinizin devamini bekliyoruz elleriniz dert görmesin Allaha emanet olun.

ALLAH hepinizden razi olsun insaalah beGeniz den öte okumaniza sevindim insaalla sizler için daha iyi seyler atacam bunu yaparkende kendimide gelistirmis oluyorum arastirma isteGim ALLAHiN izniyle artiyor... baki selam ve hürmet


İz Bırakanlar ( İslam Büyükleri)

MollaCami.Com