Bölümler | Kategoriler | Konular | Kitaplar | İletişim


sakin ama tepkili

Merhaba kardesler biliyorum hepiniz benim gibi içinizde peygamber efendimize yapilan hakarete karsi tepkilisiniz, bazi islam ülkelerinde bu tepkiler insan ölümüyle sonuçlanmaya baslandi.Peki peygamber efendimiz bu konuya bakis açisi sizce nasil olurdu bunu tabi bilemeyiz ama bizlere hadislerini birakarak bir nevi islam dünyasinin ileri dönük rotasini belirlemistir ayetlerimizde ruh güzellikleri islenir. Allaha ulasmanin en güzel yolu olarak bizlere söylenen sözlerdir bu sözler.Bizim dinimde suçsuz insanlari öldürmek hatta cana kastetmek günahtir.Peki neden bati devletleri bu hakareti yapti sizce ,tabikide haçli seferlerinin daha farkli savasidir bu olay.Bizim bu oyuna gelmeyip tepkilerimizi dile getirirken asiriya kaçmamamiz lazim .Unutmayalimki bu yeni üstümüzde oynanan bir oyundur.
Sakin olun ve Peygamber efendimize vahiy edillen OKU emrini yerine getirin unutmayinki kardesler yapacaGiniz en büyük tepki her alanda gelismektir iste o zaman intikam almis olacaksiniz.

deGerli kardesim ..yorumunu okudum..olaya farkli bi sekilde yaklasilmasini yazmissin..ama sonuçta peygamber efendimize yapilan hain saldiriyi herseye raGmen tasvip edilmeyeceGini yazmissin ..sana gönülden destekçiyim ama konuya yaklasimlari deGerlendiren bir yazi yazmis olan vakit gazetesi bas yazari sayin hocam Hasan Karakaya nin bugünkü yazisi gerçekten okumaya deGer bir yazidir ..bu yaziyi hepberaber okuyalim insalah...selam ve dua ile ...

Tepkilerden rahatsiz olan, kustuGunu yalar!
Tarih : 08.02.2006


Dün söyledim, bugün de tekrar edeyim: Yeryüzünde islenmis hiçbir "bireysel cinayet", benim Peygamberim Hz. Muhammed (sav)'i "terörist"(!) gösteren "karikatür cinayeti"nden daha önemli ve daha öncelikli deGildir!.. En önce, "karikatür cinayeti" bir sonuca ulastirilmali ve "fail"i cezalandirilmalidir!.. EGer bir "cinayet faili" araniyor ve bunun hesabi sorulmak isteniyorsa; en öncelikli olarak Danimarka gazetesi J.Posten'in Genel Yayin Müdürü Rose Flemming adli "o... çocuGu"nun yakasina yapisilmali, en önce ondan hesap sorulmalidir!..
Hiçbir kimse ve hiçbir kurum;
"Trabzon'daki cinayet" olayini, "karikatür cinayeti"nin önüne geçiremez!.. Her kim ki; "papaz cinayeti" üzerine ahk

deGerli kardesim yorumunu okudum ve çok beGendim yorumlarina katiliyorum oyuna gelmeyelim............ bizi içerden yikmaya çalisiyorlar. Allah bizi bu tür davranista bulunmaktan korusun.allahü teala bizi imandan ayirmasin kardeslerim.

Peygamberimiz[s.a.v]e hakaret eden DANiMARKA VE YAHUDi mallarini boykot ediyoruz.EGer boykotu sürdürürsek yaz mevsimine kadar DANiMARKA ekonomisi 36 milyar EURO zarar görecek.Lütfen ümmet bilinci adina bu boykota sizde katilin ve bilmeyen herkesi bilgilendirin.Ürünler:NESCAFE, PEPSi,MiLKA,TAMEK,DOVE,DANONE,PiNAR,ViViDENT,FiRST,MARET,NOKiA,ELiDOR,NiVEA,iPANA,REJOiCE,FRKO,BURGERKiNG,LiPTON.


Kültür ve Toplum

MollaCami.Com