Bölümler | Kategoriler | Konular | Kitaplar | İletişim


Bir Site Koordinatörünün Gazeteciye Yazdiklari (sehitler ölmez)

[green]Bir arkadasimin maili ile bu olaydan haberdar oldum.. buyrun yorum sizin...[/green]

Sayin Aysem YeGinboy (Yeni Asir Gazetesi);

Yazilarinizi zaman zaman okuyorum. Bu gün Leyla Zana baslikli yazinizi da okudum. Yazinizda Leyla Zana ve PKK militani arkadaslarini milletçe maGdur konuma sokmus olduGumuzu yaziyorsunuz.

Siz hiç [COLOR=#0000ff]www.sehitlerolmez.com
sitesini ziyaret ettiniz mi? Bayramlarda sehitliklere gittiniz mi ? sehit çocuklarinin sehitlikteki hatira defterine yazdiklarini okudunuz mu ? sehit eslerinin fuhus batakliklarina düsme tehlikesi içinde olduklarini, eslerinin sehit olmasiyla idamlik bir aile gibi ortada kaldiklarina sahit oldunuz mu?


Ailenizde sehit var mi ? Var ise, onlarin duygularini sordunuz mu? Sizce sehit esleri, Leyla Zana kadar kadin deGiller mi?Alsancak Hocazade camisi veya baska camilerdeki sehit cenaze törenlerine istirak ettiniz mi ?


Kapici bir babanin, Hakim oGlunun cenaze töreninde yasananlari gördünüz mü ? sehitler Ölmez, Vatan bölünmez sözlerini söyleyenlere inat yazdiGiniz bu yazi nedeniyle sizi kiniyorum. Bu ülkede sehit yakinlarimi maGdur, yoksa bebek katilleri mi? Kendi vatandaslarini iskencelerle öldüren PKK terör örgütü mü maGdur, sEHiT AiLELERi mi maGdur? Kolsuz bacaksiz, gaziler mi maGdur, Leyla Zana ve bölücü basimi maGdur?


10 yildir hapisteler diye üzülüyorsunuz, peki 10 yildir gencecik askerlerimizin kara topraGin altinda olmalari sizi üzmüyor mu ?

Leyla Zana' nin hayat hikayesini bir güzel öGrenmissiniz, hangi sehidimizin hayat hikayesini Leyla Zana kadar biliyorsunuz ve kösenizde yazdiniz, yazdiniz da ben mi görmedim?


Vahsi Kürt diye bu ülkede kime haksizlik yapildi ? Bu sehitler 10 Yildir TopraGin altinda. TSK 'da doGu kökenli ne kadar general var arastirdiniz mi ? Bu ülkenin Cumhurbaskani "benim ninem de kürt" demedi mi ? su an Sayin içisleri Bakani, Milli EGitim Bakani izmir' li mi sizce ? izmir Valisi Sayin Yusuf Ziya Göksu 'nun memleketini de bilmiyorsaniz, bu kösede yazi yazmayiniz.

Sizce Çanakkale de koyun koyuna yatan "Kürt Mehmetler" ne için sehit oldular ? Onlar, Leyla Zana ve arkadaslari kadar akilli deGiller miydi? EGer vicdaniniz size yol göstermiyor, akliniz sizi
yanlis mecralara yönlendiriyorsa, bu ülkenin ekmeGini yiyerek, bebek katillerini maGdur ilan ederek ahkam kesemezsiniz! Leyla Zana ve arkadaslarinin yaptiklari tüm delilleriyle ortada iken, baGimsiz yargi kararini 2. kez vermisken siz ne hakla suçlulari "maGdur ediyoruz" diyebiliyorsunuz.


Lütfen bu yaziniz nedeniyle Türk halkindan ve sehit kinlarindan özür dileyiniz! Aksi halde sizin ve hala size kucak açan Yeni Asir gazetesinin tüm Türkiyede protesto edilmenizi saGlayacaGiz. Deniz Web Tasarima ait 55 web sitesi ve [COLOR=#0000ff]www.sehitlerolmez.com sitesi özür dilememeniz halinde bu görevi seve seve yerine getirecektir.

Sitelerin gücünü merak ediyorsaniz günlük 50 milyon hit aldiGini söyleyebilirim. Terör size ulasmadan, hissedemediGiniz o aciyi, önceden hissetmeniz dileGiyle
...


Serbest Kürsü

MollaCami.Com