Bölümler | Kategoriler | Konular | Kitaplar | İletişim


Mossad baskanindan Avrupa'ya Müslüman uyarisi

[navy]Mossad baskanindan Avrupa'ya Müslüman uyarisi


Mossad'in eski baskanlarindan Efraim Halevi, içinde bulundugumuz yüzyilin ortalarinda Müslüman nüfusu...

Mossad'in eski baskanlarindan Efraim Halevi, içinde bulundugumuz yüzyilin ortalarinda Müslüman nüfusun Almanya ve Rusya gibi Avrupa ülkelerinin büyük kentlerinde çogunluk haline gelecegini belirterek Avrupa'yi uyardi.

israil'de yayinlanan Yediot Ahronot gazetesinin verdigi habere göre Hayfa'daki bir teknoloji merkezinin düzenledigi toplantida konusan Halevi, "bugün dünyanin en büyük sorunu islami terörizmdir" dedi.

içinde bulundugumuz yüzyilin ortalarinda Almanya'daki ve Rusya'daki birçok kentin nüfusunun çogunu Müslümanlar olusturacak ve biz yayilan üçüncü dünya savasinin içinde kalacagiz" diyen Halevi, islam'in Avrupa'da güçlenmesinin en büyük uluslar arasi tehdit oldugunu söyleyerek "buradan Avrupa'daki istihbarat örgütlerini ve bazi Rus yetkililerini uyariyorum" diye konustu.

"Artan köktenci islami terör saldirilarinin kinanmamasi, dünyayi tehlikeli bir asamanin esigine getirmistir" diyen eski Mossad Baskani Halevi, bunun üçüncü dünya savasi olarak nitelenmesi gerektigini ifade etti.

Hamas'in israil'in bas düsmani oldugunu söyleyen Halevi, "israil hamas'in kendisini tanimasi konusunda israr etmemelidir, tersine onlarin bizim kendilerini tanimamiza ihtiyaçlari var" dedi.


05/06/2006 - 20:08 Alinti[/navy]

Selam Sevgi ve Dua ile :)

MÜSLÜMANLiGiN ÇOGALMASiYLA iSLAMi TERÖRiZMi AYNi CÜMLEDE NASiL KULLANiRLAR HAZMEDEMiYORUM..ALLAH MÜSLÜMANLARiN KUYUSUNU KAZMAYA ÇALisANLARA FiRSAT VERMESiN,BiZiDE HER DAiM UYANiK VE GÜÇLÜ EYLESiN..

s.a. Bi kere islami terörizm diye bisey yoktur...Terörizm tek baslik altindadir...Ne

saçmalik...islam ve terörizm kelimelerini bir arada kullanarak Dünyada ki insanligin

Beynine alttan alta islami kötü gösteriyolar...Hepsi yahudi oyunu..Siz hiç duydunuz mu

dünyada Yahudi terörizmi diye bisey ya da hristiyan terörizmi.....Esas duyulmasi

gereken kelimeler bunlardir...Zira müslüman terörist degil Mücahittir......A.E.O

Zira müslüman terörist degil Mücahittir

HERsEY OYUNDUR TABi, iSLAM MEMLEKETiNiN DE ONLARA UYUsU YOK MU

..ALLAH MÜSLÜMANLARiN KUYUSUNU KAZMAYA ÇALisANLARA FiRSAT VERMESiN,BiZiDE HER DAiM UYANiK VE GÜÇLÜ EYLESiN..

AMiNNN

[navy]Selamun Aleykum

YAHUDiLiK yok olma yolunda....Butun korkulari bu...KUR'AN da bize bunlari Allah c.c.
Bakara suresinde en guzel sekilde anlatir.Amaclari iSLAM dusmanligi yapmak...Amaa...Kazdiklari kuyuya (inssallah) kendileri dusecekler....Cunku bu gunku
israil usaklari yabanci ile evlenmekte...Yahudiligi tatbikten uzak kalmakta...Mossad once buna care dusunsun...Her gecen yil sayilari azalmakta...inssallah israil de azinlik olacaklar...ALLLAH KERiM....[/navy]

Selam Sevgi ve Dua ile :)


Hayatin Icinden Islam

MollaCami.Com