Bölümler | Kategoriler | Konular | Kitaplar | İletişim


Peygamber Efendimizin karikatürlerini çizen alev alev yanarak can verdi.

[navy]Danimarka'da Peygamber Efendimizin karikatürlerini çizerek islam aleminin tepkisini çeken karikatürist, çikan bir yanginda alev alev yanarak can verdi.

( Nasil yandigini su adresten gormeniz mumkudur )

http://www.haber53.com/resimler/haberler/7064.jpg

Danimarka'da Peygamber Efendimizin karikatürlerini çizerek islam aleminin tepkisini çeken karikatürist Kurt Westergaard çikan bir yanginda diri diri yanak can verdi. Konuyla ilgili görüstügümüz Jyllands Posten Gazetesi yetkilileri, olayla ilgili açiklama yapmaktan kaçindi.

Danimarka'da yasayan gurbetçilerimiz sir gibi saklanan böyle bir söylentinin oldugunu dogruladilar

04/07/2006 - GAZETE HABERi[/navy]

Selam Sevgi ve Dua ile :)

;( iNsAALLAH doGrudur!

[navy]Selamun Aleykum[/navy]

[red]Bir daha getiriyorum!...Tanidigin varsa!...Merakli isen..inanmiyorsan..Akisini ispat et..8-) [/red]

[navy]" Konuyla ilgili görüstügümüz Jyllands Posten Gazetesi yetkilileri, olayla ilgili açiklama yapmaktan kaçindi.

Danimarka'da yasayan gurbetçilerimiz sir gibi saklanan böyle bir söylentinin oldugunu dogruladilar"[/navy]

[navy]Danimarkali karikatürist Vestergaard'un öldügü iddiasi dogru çikmadi

Hz. Muhammed'e hakaret karikatürleri çizen Kurt Vestergaard'in, evinde çikan yanginda öldügü iddiasinin dogru olmadigi ögrenildi.

Son zamanlarda cep telefonlarindan yayilan bir mesajda, islam dünyasini ayaga kaldiran karikatürist Vestergaard'in evindeki yanginda öldügü, ancak bu durumun saklandigi öne sürülüyordu. Yurtdisinda da yayilan söylentiler üzerine Zaman'in sorularini cevaplandiran Jyllands Posten gazetesi yetkilileri, iddialari yalanlayarak Vestergaard\'un normal yasamina devam ettigini ve kesinlikle hayatta oldugunu belirttiler.

Vestergaard'un yasadigi sehri söylememekte israrci olan gazete yetkilileri, konuyu tam teyit için Kopenhag emniyetinin aranabilecegini söyledi. Kopenhag Emniyet Müdürlügü Enformasyon Sefi Flemming Steen Munch da, son haftalarda Türk basininda çikan Danimarka kaynakli söylentileri dikkatle takip ettiklerini belirterek, "Kesinlikle Kurt Vestergaard yasiyor. Vestergaard\'a herhangi bir sey olsa bunu ilk önce biz biliriz.

Danimarka polisinin bilmedigi bir olayi Türkiye'de yasayanlar nasil bilecek?" açiklamasinda bulundu. Ölüm haberinin gizlendigi iddialarini da reddeden Munch, "Böyle bir sey söz konusu olabilir mi? Biz muz cumhuriyeti bir ülke degiliz. Kurt Vestergaard normal bir sekilde bile yasamini yitirmis olsaydi ülkenin en önemli gündemi olurdu." cevabini verdi. Munch, "Bizim isimiz Türkiye ve Pakistan'da çikan söylentilere cevap vermek degil." diye konustu.

Danimarka ile islam dünyasinin arasini açan karikatürleri çizen 12 kisi, olay sonrasi istihbarat teskilati PET\in yakin korumasina alinmis ve gözden uzak yerlerde ikamete mecbur birakilmislardi. Bu kisilerin basindan uzak durmasi saglanmisti.

Hasan Cücük,Kopenhag [/navy]

[red]AMaaaa...Sonun cok merak ederim...Bakalim nasil CAN verecek..izleriz...
[/red]
Sevgi Selam ve Dua ile :)


Serbest Kürsü

MollaCami.Com