Bölümler | Kategoriler | Konular | Kitaplar | İletişim


Cumhurbaskani DHKPC'limi ?

[CENTER]Hapisteki Türkiye’nin aleni düsmanlarini saGlik bahanesiyle sokaGa salmak bu ülkenin altina DiNAMiT koymakla es deGer bir tutumdur.Katillere,tecavüzcülere hele hele Moskof artiGi KOMÜNiST yanlisi Siyonist UsAKLARA daha bir tevazulu görüyoruz bizim reis-i cumhurumuzu..!

Ama o tevazuyu zindanlarda kara eylül den beri yatan VATAN asiklarina göstermiyor bizim reis-i cumhurumuz.Tek suçu 80 anarsisinde Sovyet yayilmaciliGini önlemek ve bu suç (!) tan dolayi hapise atilmak olan nice VATAN dostlari hala zindanlarda ömür törpülerken,Türk düsmanlarini affetmek bizce iNSANLiK demek deGildir..!

israil gezisi sirasinda YAHUDi politikacilarin gönlünü almak için ‘’sALOM’’ diyebilen,Türkiye’deki azinlik YAHUDi’lerinin ‘’HANUKA’’ bayramlari için tebrik mesaji yollayan bir Türk Cumhurbaskani’ni ilk defa görüyor bu memleket.Yazik çok yazik..!

Her firsatta laiklikten,rejimden,sosyal adaletten,insan haklarindan ve bilimum ‘’BATi’’ oyuncaklarindan bahsederek tvlerde halkimiza seslenen sayin Ahmet Necdet Sezer’i bundan sonraki kalan üç bes ayinda daha dikkatli olmaya Türk Milleti olarak davet ediyoruz…

----------Vakit Gazetesinin haberi----------

Cumhurbaskani DHKP-C üyesi mi?

Vakit gazetesi, Cumhurbaskani Sezer'in göreve geldiGi 2000 yilindan bu yana affettiGi 190 mahkumu arastirarak affedilenleri baGli olduklari fraksiyonlara göre siraladi.

iste Vakit gazetesinin Cumhurbaskani Sezer'in affettiGi mahkumlarla ilgili haberi:

Göreve geldiGi 2000 yilindan bu yana toplam 190 teröristi affeden Cumhurbaskani Sezer’in, toplumun içine saliverdiGi bu mahk


Incelenecek Konular

MollaCami.Com