Bölümler | Kategoriler | Konular | Kitaplar | İletişim


CÜNEYT ZAPSU..Bir VATAN haini...!

isTE TÜRK'ÜN DÜsMANi

BiM MARKETLERiNiN PKK iLE BAGi OLDUGUNA DAiR KOKULAR YAYiLiYOR...

ADANA, AFYON, AMASYA, ANKARA, ANTALYA, ARTViN, AYDiN, BALiKESiR, BARTiN, BAYBURT, BiLECiK, BOLU, BURDUR, BURSA, ÇANAKKALE, ÇANKiRi, ÇORUM, DENiZLi, DÜZCE, EDiRNE, ERZiNCAN, ERZURUM, ESKisEHiR, GAZiANTEP, GiRESUN, GÜMÜsHANE, HATAY, iSPARTA, iSTANBUL, iZMiR, KAHRAMANMARAs, KARABÜK, KASTAMONU, KAYSERi, KiRiKKALE, KiRKLARELi, KiRsEHiR, KiLiS, KOCAELi, KONYA, KÜTAHYA, MANiSA, MERSiN, MUGLA, NiGDE, ORDU, OSMANiYE, RiZE, SAKARYA, SAMSUN, SiNOP, SiVAS, TEKiRDAG, TOKAT, TRABZON, UsAK, YALOVA, ZONGULDAK..

BiM MARKETLERiNE DiKKAT BiR TÜRK DÜsMANi ORADAN BiZiM CEBiMiZDEN SEMiRiYOR..
BiM MARKETTEN ALisVERis YAPANLARA....

Cüneyt ZAPSU- Türkiye Cumhuriyeti Basbakani'nin Danismani (BiM marketlerin sahibi) Kürt Teali Cemiyeti'nin Kurucu Üyesi, Kürt Hevi Cemiyeti'nin Kurucusu 'Kürdistan'da Kürtten baska hiçbir millet yoktur' diyen Abdurrahim ZAPSU'nun torunudur.

Alman vatandasi olduGu için milletvekilli adayi olmadiGi belirtilen Cüneyt ZAPSU AKP'nin kurucu üyesi ve 'Türkiye yalnizca Türklerin deGildir.Bu düzenin koruyucusu olmamiz mümkün deGil..Ata'ya saygi durusunda sap gibi ayakta durmaya gerek yok..

Bu hukuku hazirlayanlar bu düzenin kaldirilmasinin masasi olacak...'diyen Tayip’in danismanidir.
YasadiGi sürede Türklere her firsatta kin kusan babaannesi Hidayet Zapsu, Kürt isyanlarinin bas aktörü olan Bedirhan asiretine mensuptu. BiM'in de sahibi olan Cüneyt ZAPSU' nun halasi PKK'nin ve Apo'nun akil hocasi Musa ANTER'in karisidir.

ZAPSU'nun sirketlerinde , Kürt Teali Cemiyeti'nin baskan ve mensuplarinin torunlari yönetici olarak görev yapiyorlar.seyh Sait'in öcünü aliyorum, aldim...

seyh Sait ve taraftarlari gerçek sehittirler' diyen, seyh Sait'in dava arkadasi Abdurrahman ZAPSU'nun torunu Cüneyt ZAPSU icraatlariyla da görülüyor ki, dedesinin kin ve intikam duygularini basariyla devam ettiriyor.

BiM ucuz diyenler????

iste kaynak

Rojname 2003 Arshive

Malpera Nu: www.rojname.com/index.kurd

PKK Genel Baskani A. Öcalan’in avukatlariyla görüsmesi

Özgür Politika - 18 Nisan 2004

Kürt Federe Devleti'ni dayatacaklar

Kürt aGalari da beni kullanarak devlet kurdular…Türkiye, Barzani ve Talabani'ye devlet kurduruyor.… Cüneyt Zapsu, Hüseyin Çelik gibi adamlar Türkiye'nin Barzanileri ve Talabanileri'dir. ABD adina bunu yapiyorlar. Yarin Türkiye'ye Kürt Federe Devleti'ni dayatacaklar. Bu, demokratik olmayacak. Bunlar Kürt demokratlarini ve emekçilerini,

Kurmanclari ezecekler.

Ben demokratik cumhuriyeti feodal Kürt Federe Devleti'ne tercih ediyorum. Bunlar Kürt Federe Devleti'ni AKP'nin içinde kuruyorlar. AKP içinde federe devletin temelleri atiliyor. Hem de devletin trilyonlari ile bu yapiliyor. Beni ve yoksul Kürt halkini devre disi birakarak Kürt Federe Devleti'ni kurmaya çalisiyorlar. Yarin Türkiye'de irak gibi bir durum olursa, tarih karsisinda zihniyet olarak sorumlu ben olmam….

Atatürk'ün kadin yaklasimini küçümsememek lazim. Atatürk'le çok uGrastilar. Halen türbani dayatiyorlar, basit ele aliyorlar. Türban, Atatürk'ün kadin özgürlük çabasina bir darbedir. Biz kadin özgürlüGünü daha da gelistirmek istiyoruz. Benim önüme daha farkli seylerle çikmasinlar."

'Demokratlik, halkin deGerlerine sahip çikmaktir'


Incelenecek Konular

MollaCami.Com