Bölümler | Kategoriler | Konular | Kitaplar | İletişim


Ne Ahmetsin Ne Hakan! Coskunsun Sen Cosmussun!

[iMG]http://resim.resimupload.com/pictures/0010223zi_1.png[/iMG]

Bu adamin ne mal olduGunu merhum milis general Cevat Rifat Atilhan’a yazdiGi yazida anlamistim.Kendisine Müslüman ‘’SOL’’cusuyum diye yakistirma yapan bu zevatin ben ‘’MASON’’olabileceGini düsünüyorum.Çizgisinin ‘’TUTARSiZ’’ olusu buna en büyük delildir.!.Ve yine sanirim ki bir sonraki ‘’BiLDERBERG’’ toplantisina katilacak olan sözde ‘’MÜSLÜMAN’’gazeteci de bu zevat olacaktir FEHMi KORU dan sonra !.Nette gezerken bu adam hakkinda gözüme takilan bir yazi.Buyurun okuyun…!




Ne Ahmetsin Ne Hakan! Coskunsun Sen Cosmussun!


Kirli sakallarin ardinda, entelektüelcilik oynayanlarin hikayesini aktaracaGiz bugün. ÖzgürlüGü savunan, ama özgür olmayanlarin hikayesi bu.



Kendi isteGi ile boynuna geçirilen tasmanin hakkini verenlerin hikayesi. Kendi yeteneGi ile deGil, cemaatlerin, tarikatlarin, asiretlerin icazeti ile, buyruGu ile yükselenlerin gerçek karakterlerini ortaya koyacaGiz.


Basörtüsünün altindan yazi yazan ama basörtülüyü tanimayan adamlari anlatiyoruz. Övülmeye deGer, övülmeye layik anlamina gelen, kökenini sevgili Peygamberimiz Hz.Muhammed’den alan ismi, yani Ahmet’i tasiyamayanlar bunlar.


Yada Hakan gibi bu milletin özünü temsil eden, kökünü ifade eden, önder öncü manasinda bir ismi daha yerin dibine sokanlar.


Nasil da deGisiyor zaman. Dün bize “türban namustur” diyenler, bugün Hülya Avsar’in güzellik sirlarini merak eder olmus. Hatta o kadar olmus ki, medya manevralarini sanki doGustan biliyormus gibi bir de polemikler yapmakta, ona buna satasmakta.


Madem öyle Ahmet bey al bizden bir polemik daha :
“Sakallarim kirli, gözlüGüm tek tel, hem Müslüman’im hem de entel” diyorsun, Kanal 7’yi beGenmeyip, CNN Türk’e geçiyorsun. “Aman özgürlükler kisitlanmasin, basörtüsü yasaklanmasin.” derken, Nuray Mert’e türbani hiç ama hiç yakistirmiyorsun.


Bir ABcisin, bir Dinci, reytinglerin hep birinci. Bir ona mesaj veriyorsun, bir buna, uyariyoruz bak kalacaksin ortada.


Seni harcar Fethullah, sen bir masasin, Hürriyetin içinde hür olmayan adamsin.


Sana ne Türkiye’nin baGimsiz dis politikasindan, sen asirettensin kardesim yazarsin Diyarbakir’dan.


imamsan imamim de, entelsen entel, bak seni çaGiriyor :”Ahmet ABD’ye gel.”


Bugünlerde Tayyip’in adini pek anmiyorsun, ABD’den emir mi geldi niye Babacan’i övüyorsun.


Hani nerede senin AhmetliGin. Nerde senin HakanliGin. Sen Coskunsun kardesim, bitecek hükümranliGin.


Incelenecek Konular

MollaCami.Com