Bölümler | Kategoriler | Konular | Kitaplar | İletişim


Ben bir diyalogcu'yum asla tartistirmam :)

Selam aleyküm sevgili arkadaslarim,

Ben bir diyalogcuyum. Asla diyalog yargilarimi bu sitede tartismak istemiyorum. Bizim diyalog üzerindeki görüslerimizi ögrenmek isteyen ögrenebilir, sorularini sorabilir, kafasina takilanlari sorabilir ancak asla kimse birilerinin yazilarini kopyalayarak burada bize birseyler ögretmeye kalkisamaz.

Ben diyalogcuyum, sizinle diyalog kurmak isteiyorum. Ahmet sahinin yazilari ile, falancanin yazdiklari ile degil.. diyalogu seninle senin görüslerinle senin yazilarinla yapmak istiyorum. Ama asla tartismadan.

Tüm diyalog yazilari yayindan kaldirilmistir. Dedim ya ben bir diyalogcuyum, tartismaci degilim. Canim kardesim diye sarilamiyacaksam niye tartisim ki;)

bundan sonra diyalog tartismasi acanlara ceza verecem. haberleri olsun.

diyalog öyle yazarak tartisarak olmaz. Söyle kalin bir kitap yollayim de siteye eklesinde diyalogunda samimiyeti göreyim ;))

http://kitap.mollacami.com

selam sevgi ve dua ile

Ben bir diyalogcu'yum asla tartistirmam :) vaay ilk kez tartışma kabul etmekeyen bir diyalogcu görüyomm heeee. helal olsun diyalog olmaz o zaman o monolog olur bee

çok iyi düşünmüşsünüz çok sevdim bu fikri yaa yayından kalkmasıda çok iyi oldu bugun içinde bu kadar yazıdan sonra beni sevindiren moralimi yerine getiren en iyi yazı buydu çok teşekkur edriz allah binlerce kerre razı olsun sizden selametle inş





Bir milletin ihyası kötülerin imhası ile değil genç neslin eğitim ve terbiyesi ile mümkündür...

evet ayni zamanda da taklitciyim, nakilciyim ve monolog'um.. Kuran, Sünnet, Icma, Kiyas..

baska caremiz yoktu ecyad kardesim, bizim burdaki gayemiz varligimiz tartisma icin degil, güzel seyler paylasma icindir. baska hic bir konulari kalmamis gibi sürekli ayni seyleri terkkar edenlere verilebilecek en güzel sey siteye kitap eklemeleridir..

selam sevgi ve dua ile

ben yazıların silinecegini söylemistim basta:)sakalım yokki sözum dinlensin(gerci hafiften var:)...ben de bir dialogcuyum...bende kimseyle tartısmak istemem...ama haksızlıgıda kabul etmem...herkesin kendine özgü düüsncesi vardir...ben saygı duyuyorsam saygı beklemek hakkımdır...
'yaradanı hos gör yaradandan ötürü'
selam ve dua ile

büyük sözü dinleseler zaten hic yazmiyacaklarda, madem sende diyalogcusun hemen yollayalim sana bir kitap. http://kitap.mollacami.com adresime eklersiniz. ne dersiniz güzel olur degil mi;)

hükümlerini delail-i erbaa (kitap sünnet icma kıyas) dan alan ahkam-ı ilahiyye yi tartışmaya açan herkesle her platform da tartışmak, varsa bilmediğimizi öğrenmek boynumuzun borcudur.

paylaşım her zaman tatlı olmaz PİRÎ reis...

burda incik boncuk konuşulur diyorsan ona da eyvallah..

bu gemi gider

ZİYA YILMAZ...

forumda yazılanları silmeyin o zaman kardeşim neden siliyonuz bırakın kalsın herkes gerçekleri okusun öğrensin. birde zeytinyağı gibi su üstüne çıkarsınız. busunuz işte siz. size yakışan bu. zaman gazetesinde etyene yer verirsiniz ama bizim gibilere tahammülünüz yoktur. işinize geleni hoşgörürsünüz. Biz gerçeği yalnizca gerçeği söyleceğimize kalu bela da yemin etmişiz ölsek de dönmeyiz.forumlar size feda olsun. silin beni forumunzdan mümkünse.bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine girmiştim bu foruma ama benim ayarımda bir forum değilmiş. tahammülsüzlerin forumu burası.

ALLAH (c.c.) razı ve memnun olsun sizden.

artık kardeşlerimizden kitapları bekliyoruz :))

kitap okumak isteyen alır kitabı açar okur. bırakın bu kitap okuma dalgasını. açın küresel barışa doğru kitabını okuyun açın kırmızı kitap okuyun. ama sakın forumda diyalog tartışması açmayın yoksa birileri gelir foyanızı ortaya döker. silmek zorunda kalırsınız konuları.

ziya ve angel efendiler; bu limanda barınamazsanız sizi ne paklar bilemem.. burası tahammül ve sevgi limanıdır, gemi de sizin dümen de.. uğurlar ola..

Duamiz olmasa ne ehemmiyetimiz var!

:)) yaws dur hele soluklan angel kardesim. bu yazilarini okuyanda büyük harbe cikmissin sanacak:))

@ziyayilmaz, bu tür tartismalar gereksiz ve lüzumsuz. zira zaten bilen biliyor. bilmiyen de deve kusu gibi kafasina kuma gömüyor. bu tür basliklar kabak tadi veriyor. bizim islam üzerine yazisacak cok yazilarimiz var. sitemizin gayesi de bu tür konulari tartismak degil. merak eden kisilerde www.diyalogmasali.com sitesine bakar olur biter.

simdi angel'e hangi kitabi yollasak acep?

piri reis kardeşim

kabul ediyorum forumunuz bahsettiğiniz gibi bir liman olabilir. İtirazım yok. bana yollayacağnızı kitap içerisinde diyalogu öven tek bir cümle olmasın o yeter. ben size bir ktap vereyim siz onu okuyun hem de tarih bilginiz daha genişlemiş hem de birilerinin "Kızıl sultan", "müstebit" yakıştırmalarını yaptığı 2. abdülhamit han hazretlerinin gerçek yüzünü görmüş olalım.

http://rapidshare.com/files/5561518/II.abduelhamit_han_hat__305_rat__305_.doc.html

Süpersin kardesim. ismet bozdoganin hazirladigi bu eseri yillar önce okumustum. Verebilecegin en muhtesem eserdi. Allah senden razi olsun. Bu eseri var misin mollaya eklemege?

inan cok muhtesem gidecek. ben hemen baslik olusturuyorum. sizinle msnde görüselim. nasil yapacaginizi anlatarim. herkes okusun ögrensin insaallah

hayirli günler dilerim

ben bu sitenin yakından takipçisiyim. adamlar müthüiş araştırmalara imza atmışlar. helal olsun

angel_of_the_heaven kardeşim siz yanlış anlıyorsunuz!!!

çok tepkili olduğunuzdan söylenenler olumsuz yansıyor size :))

http://kitap.mollacami.com şu adresi ziyaret ederseniz sanıyorum sorun kalmayacaktır...

selametle...


Dinlerarasi Diyalog

MollaCami.Com