Bölümler | Kategoriler | Konular | Kitaplar | İletişim


avukat aranıyor

benim bi sorum olacak avukat abi veya ablalara yardımcı olursanız çok sevinirim.değiştirilmiş hadis,yanlış tefsir,mezhep hakkında veya din hakkında yalan yanlış bilgi yayınlamak suç mudur biz bu sitelere dava açabilir miyiz?bunu gerçekten çok merak ediyorum yardımlarınız için şimdiden tşk.ediyorum.

Merhabalar Kardesim:

Avukat degilim ama soruna cevap veriyorum kardesim. Allah (cc) a ve Rasulullah(s.a.v) efendimize kufur eden sitelere bile dava acamiyorsunuz, nerede kaldi ki sizin dediklerinize dava acilsin. Kaldiki maalesef o bozuk mezhepler ve hadis degistirenler kendilerini gercek olarak goruyorlar, yalniz size bir tavsiyem olur. Eger oyle bir sikayette buluncaksaniz, avukata degilde Allah(cc) a sikayet ediniz veya bazi muminler gibi gece gunduz selametleri icin dua ediniz. Vesselam

merhaba kardeşim ;
teşekkür ederim KATANA kardeşim.bu mezhep yüzünden çok sıkıntı çektim ve artık son bulsun istiyorum.bütün şehir bana sper almış gibi çok üstüme geliyorlar bende elimde olan her imkanı değerlendirmek istiyorum.bunun için her zaman duada ediyorum ama basiretleri kapanmış galiba.neyse kardeşim Allah(cc)tan diliyorum ıslah olmalarını.Allah(cc)bu ve benzeri konularda aklımızı muhafaza eylesin.Vesselam

hukuki olarak anayasal bir destek yoksa madde varmi bilmiyoruz. ancak basarili bir kisi bunun bir yolunu bulup mahkameye verip o sitelerin türkiyeden girisini durdurtabilir. böyle bir aktivite icinde olan kisilerde var.

fakat, böyle bir calisma yani ziyade, dogru kanaldan dogru sekilde aktaran ve bunun icin caba sarf eden köklü site ve calismalara maddi ve manevi olarak destek saglayip onlarin calismlarinda mücadelelerinde karsilik beklemeksizin ortak bir gaye icin yanlarinda oldugunu her daim hissettirmen acacagin davadan daha hayirlidir.

ki, sen birine dava acarsin adam adi duyulmamis bir ada üzerinden siteyi acar ve zehrini ordan akitmaya devam eder. sadece salladigin kürek verdigin mücadele bosuna gider.

ne demisler civi civiye söker. onlar öyle bir calisma yapiyorsa biz de mollacami gibi site kurup veya destekleyip mücadelemize devam ederiz. bu daha cok makbule gececektir;)

selam sevgi ve dua ile

t.c hükümetlerinde bu suç bildğim kadarıyla yok sen boş ver onlarıAllah ahavalar et mutlak suretle kudreti her şeye yeter Allah ın eğer yapabilrsek bu işi iyyi bilenlerden bence en iyi yöntem dava açmak değil siteleri hacklemek vede çökertmek


Diger Konular

MollaCami.Com