Bölümler | Kategoriler | Konular | Kitaplar | İletişim


Şok eden Levi's reklamı

Bu reklamı gerçekten Levi's mı yaptırdı? Bu fotoğrafa çok dikkatli bakın!!!

Ortalığı karıştırmak isteyenlerin ekmeğine yağ süren bir reklam son günlerde mailden maile dolaşıyor. Bu reklam Gerçekten Levis"a mı ait yoksa hınzır internet kullanıcılarına mı?

Levis'ın aşağıdaki reklamına tıkladığınızda, ilk önce sadece bir kot pantolon gördüğünüzü sanabilirsiniz. Ancak resme dikkatli baktığınızda binlerce kişi secdeye durmuş ve namaz kılıyor. Danimarka'da son zamanlarda gerçekleşen kışkırtıcı olayların üzerine tuz biber olan bu resim dosyası, her geçen gün binlerce e-posta ile yayılmaya devam ediyor.

http://www.herice.com/mail/6034/

Bana inandırıcı gelmedi.. Allah sonumuzu hayr eylesin..Amin.

Bersama Sambut Hari Kemenangan(BIRSAMA SAMBUT HARi KIMINANGAN)
Selamat Idul Fitri 1427H.(SELAMAT IDUL Fitri 1427h.)

Bunu anlaycak kadar da olsun bahasa indonesia(malay-biraz farklidir) dilini biliyoruz kardeslerim.
Levis reklaminda pantolonun uzerinde yazan yazi...

Toplu olarak kazanma gunu
Ramazan Bayraminiz mubarek olsun(gecen sene)


Dil endonezya dili olduguna gore, boyle bir reklami endonezya da nesretmek mumkun olmasa gerek,250 milyon(ama biraz itikatleri bozuk) muslumanin oldugu bir yerde.
Bunun din dusmani ve islamiyete saldirmak isteyen bir DENSIZ (yukarida gordugunuz gibi endonezya dili yazildigi okunur bir kac harf haric bizdeki E onlarda I olarak okunur boylece kelime DINSIZ olur) tarafindan yapildigini dusunuyorum.

Levi`s firmasinin izni olmadan yapildi ise kotu,izni olarak yapildi ise daha kotu. Sonucta kufur tek millettir.Islamda oyle.Gorecekler ve hatta goruyorlar kimin ZAFER kostugunu.Vesselam

Yani Levi`s firmasinin Ramazan Bayramini Tebrik edecegini hic sanmiyorum.Vesselam


Diger Konular

MollaCami.Com