Bölümler | Kategoriler | Konular | Kitaplar | İletişim


Arapça-Türkçe / Türkçe-Arapça online sözlük,..

Merhaba arkadaslar,..
Uzun zamandir Yabanci dil konusunda aradiGim ve eksikliGini duyduGum çok kapsamli Arapça-Türkçe / Türkçe-Arapça online sözlük sayfasi kesfettim.
AradiGinin kelimenin "Ayni kelimeyi bul", "Benzer kelimeyi bul" gibi tercihlerle daha kapsamli veya tam aradiGini bulabilme seçenekleri de var.
Bu güzel çalismayi Yabanci dil konusunda Arapca öGrenenler için bulunamayacak bir site, istifade etmek isteyen olursa, haberdar olsun istedim. Ustelik daha once bulamadiGim kelimeyi birkac gun sonra hasbelkader bir daha aradiGimda bulabildim, bu sekil bir kac denemeden sonra gordum ki, sozluk icerigi surekli genisliyor, daha once bulamadiGinizi bir muddet sonra bulabiliyorsunuz. isin en guzel yonu de hem Arapca-Turkce hem de Turkce-Arapca arayabiliyor olmaniz: www.onlinearabic.net

Birde Almanca diliyle de ilgileniyorum ve bu dil ile ilgili sozluk sayfasi buldum ancak içerik olarak o kadar da zengin olmadiGini farketttim, fakat gelistirebileceklerini zannediyorum: www.almancasozluk.com

ilgilinen arkadaslarin bilgisine,..

Bilgi paylastikca cogalir,..

http://sozluk.ihya.org

burayi inceledinizmi

kolay gelsin

Orjinal olarak yazan hanci

http://sozluk.ihya.org

burayi inceledinizmi

kolay gelsin


Hocam,.. ilgine tesekkurler,.
onerdigin sayfada, Deutch-Turkisch kisminda kelime arattirdigimda kelimenin karsiligini vermiyor, ancak reklamlar cikiyor,..
bende uye olarak giris yapmak istedigimde mollacami sayfasina yonlendiriyor, o sekil giris yaptigimda da sozluk kismini tikliyorum ve onderdigin sozluk kismina geliyorum, akabinde arattirdigimda yine ayni ilk bastaki gibi kelimenin karsiligini degil de reklam veriyor,. www.onlinearabic.net sitesinde sozluk gibi reklam olmadan direk kelimenin karsiligi verebilecek icerikli sozluk ariyorum.
Veya onerdiginizin bir kullanim sekli var mi?
Hersey icin tesekkurler,..

daha önce ASP dili ile hazirladigimiz sayfamiz bu alanda datanbank sorgulamasi icin cok harika ve saglikli idi. PHP 'ye gecis ile bu sorgulamarda biraz kisitlama getirmistik. Almanca sözlük kullanimda isin teknigini bildigimdenmidir bilmiyorum ama aradiklarima her zaman ulasabiliyorum. Belki ilerleyen zamanda daha da kolaylastirabiliriz insaalllah

selam sevgi ve dua ile

böyle faydali linkler hazirlanmasi süper o kadar cirkin ve rezil sayfalar varki biz yararli siteler araken onlari gözümüze sokmak istercesine kendiliginden aciliyor lütfen herkez faydali sitelerin isimlerini paylassin ki bizler de gereksiz yere vakit harcamiyalim
Allah sizlerden razi olsun

Güzel arkadaslar,.
Söyledikleriniz hep haklisiniz,..
online sozluk yapmislar, ancak erotik/rezil fotoGraflar manevi kabiliyetlerimi adeta baltaliyor,..
ancak www.onlinearabic.net sitesi yoneticilerinden allah razi olsun. oyle rezil reklamlar filan yok. Ve cok kaliteli bir Arapca-Turkce / Turkce-Arapca sozluk yapmislar,.. :)
Ayni kalitede ve sartlarda almanca sozluk ariyorum ama maalesef dahaden bulamadim :(

Her aksam bir saat Arapca ve bir saat Almanca calisiyorum. Kaliteli online sozluge ihtiyacim var,..

Bilgi paylastikca cogalir,..

ben kendi çapimda osmanlica çalisiyorum bana sözlük olarak tavsiye edeceGiniz bi site var mi.?
lütfen söyleyin çok ihtiyacim var:(

www.onlinearabic.net
ben çok faidelendim tavsiye ederim

Merhaba arkadaslar.
Bir yakin bir arkadasimda Osmanlica calisiyor ve internet ortaminda osmanlica sozluk bulabilirsem cok memnun olacagini ifade etmisti.
Simdi goruyorumda, forum arkadaslarimizdanda online osmanlica sozluk ariyorlar.
Bilen varsa bizimle paylasirsa, cok dua kazanir.
Ancak arakdaslarinda ifade ettigi uzere www.onlinearabic.net sitesindeki Arapca sozluk cok kaliteli icerige sahip. Helal olsun arkadaslara.
Tercume yapacak icin metini masanin ustune koyuyorum, kelimeleri sirasiyla bir iki mouse tiklamasiyla cikariyorum, sonra cumleleri kuruyorum, inanilmaz hiz kazandiriyor ve daha fazla tercume yapmama imkansagliyor.
Kullandikca seveceksiniz onlinearabic sozlugunu.

arapcami ilerletn-mek için süper bir site.bildirdiGiniz için tesekkür ederim

Merhabalar arkadaslar.
Bende Arapça sözlük olarak ayni siteyi kullaniyorum, normal sözlükleri kullanmak baya bir zaman aliyor ve vakit kaybediyorum. Ama online sözlük çok hos ve kolay kullaniliyor, bir iki tikla hemen kelime karsina geliyor,..
Ne güzel.

Selamun Aleykum sevgili arkadaslar

www.medineokulu.com

http://vecih.tripod.com/arapcaogreniyorum.htm

sitelerini de tavsiye eder bilgilinize sunarim.
Allah'a emanet olun.

selamun Aleykum

osmanli lisani arayan arkadaslar icin;



http://www.osmanlimedeniyeti.com/makaleler/sozluk/osmanlica-sozluk-index.html
http://www.sozluk.net/

Buradan Osmanli turkce lisanini bulabilirsiniz ,
Kolay gelsin!


Dil ve Gramer Bilgileri

MollaCami.Com