Bölümler | Kategoriler | Konular | Kitaplar | İletişim


Evlilik AGaci

Evlilik AGaci
.


Bir aksam oturup, iliskilerini gözden geçirmeye karar verdiler. Her ikisi de, bosanmayi istememekle beraber, islerin böyle gitmeyeceGinin farkindaydilar.
Erkek, aklima bir fikir geldi dedi. Bahçeye bir aGaç dikelim ve eGer bu aGaç üç ay içinde kurursa bosanalim. Kurumaz da büyürse bunu bir daha aklimizdan geçirmeyelim. Bu süre içinde de ayri ayri odalarda kalalim.

Bu ilginç fikir haniminin da hosuna gitti. Ertesi gün gidip bir meyve fidani aldilar ve birlikte bahçeye diktiler.

Aradan bir ay geçti. Bir gece bahçede karsilastilar. Her ikisinin de elinde içi su dolu birer bidon vardi.

çok güzel

EVLiLiK DERTLERiN VE MUTLULUKLARiN iKi KATiNA ÇiKMASiDiR.

evlilik zor is be kardesim

çok güzel

Kardesim evlilikte hosgörü çok önemli.Karsilikli anlayista olunca hiç bir promlem olmuyor.Karsidan görüldüGü gibi zor deGil ama çok ilgi ve özveri gerektiren bir kurum.Hz.Allah herkesin evliliGinde huzur ve saadetler nasib etsin!...

Sünnete uymak, Mücahitler yetistirmek ve Sabretmektir.

evlilik gerçekten dua'larin, sevinçlerin üzüntünün, mutluluGun vb. bütün herseyin birlikte paylasilmasidir.ALLAH bütün herkese mutluluklar nasip etsin.AMiN.:) :)

selamün aleykum

yalnizlik ALLAHa mahsus...evlilik insanin yasam biçimidir.sünnet.tir...her insan evlenmeli...zamani gelince...küfüvüyle tabii..rabbim herkese dünyada ve ahirette saadetler ihsan eylesin..

Cok hos ve mana dolu bir kissa ALLAH RAZi OLSUN

evlilik kutsal bi müessesedir.. onu kurmak guzel devam ettirebilmek daha bir guzel.. devam ettirmek icinde zorlanacak bi sey yok... sevmek kelimesini ben ancak evlilikte kullaniyorum... eger bu görevi severek yapiyorsaniz veya sevgi uzerine insaa ediyorsaniz bilin ki temeli kuvvetli olur...

bu hikayeyi biliyordum çok güzel gerçekten okuduGum zamandan beri hiç unutmadim bütün iliskiler böyle deGilmidir.. tesekkürler paysasim için

çok güzel tesk

Hikaye çok güzeldi. Tesekkür ederiz. Evlilik tüm problemlerin içinde eritildiGi bir potadir. Allah'in (cc) kullarina en büyük lütuflarindan biridir. O aGaç her an sulansa (çürütmemek kaydiyla) yeridir.


Aile ve Cocuk

MollaCami.Com